Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 éves fiú mennyire kereshet komoly kapcsolatot?
20 éves korom vége felé ismertem meg, és jöttünk össze a feleségemmel (ő 24). Ő volt az első. Előtte nem tetszett senki eléggé, és nem akartam ágyból- ágyba ugrálni sem. Nem volt soha ingerem végigdugni a fél várost, csak hogy legyen a szexben tapasztalatom. Én nem ezt kerestem, hanem az igazit:), szerelemből akartam elveszteni a szüzességem. 22 éves voltam amikor összeházasodtunk. :)Ő 25.
Személyiség, érettség kérdése. Egy 20 éves simán kereshet komolyan kapcsolatot, és egy 35 éves simán viselkedhet úgy mint egy 17 éves tini hülye gyerek, pl azt hiszi az a menő, ha minden jöttmentet gerincre vág.....
Nekem mondjuk oltári szerencsém volt. 2 hét alatt rátaláltam... Szegény feleségem 5 évig keresett normális rendes pasit, akit szerethet, mire megismerkedtünk.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!