Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos, ha egy kelendő nagyon helyes pasi csak alkalmikat akar? Miért várják el a nők, hogy a helyes pasik komoly kapcsolatot akarjanak?
Mindig hallom a nőktől, hogy a mai pasik mind szemetek, mert csak alkalmi kapcsolatot akarnak.
Hát én valahogy megértem őket, ha én is kelendő pasi lennék tuti kihasználnám, helyességemet és nem kötném le magam egy nőnél, ha sok lányt megkaphatnék. Férfi természet arról szól hogy szórjuk a magvainkat, nem hiába termelődik annyi spermium, amennyi.
Idióta, gyerekes hozzáállás.
Én férfiként mondom, hogyha választanom kéne 30 jó csaj megbas zása vagy egy komoly, boldog párkapcsolat között, akkor inkább az utóbbit választanám.
Érettség kérdése.
A kalandozás is egy életforma, és a komolyabb, akár életre szóló kapcsolat is. Mindkettőnek megvan a maga előnye, és hátránya is. Ez válaszút, egy döntés kérdése, amit meghoz valaki. Ha elég érett, képes meglátni, hogy a tartó kapcsolatnak mik a szépségei, mik az előnyei, és milyen sok szépet élhet át.
Nem várom el olyantól, hogy megértse, aki láthatóan még nem képes rá. (nem életkor függő ez sem)
aki monogám az monogám
még a lazában is az vagyok :(
NE Általánosíts. Ezt nem lehet nektek elégszer elmondani.
Amúgy gratulálok a gondolkodásodhoz.
Én is kalandozós voltam, és idővel ez megváltozott.
Ezért mondom amit mondok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!