Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos, ha egy kelendő nagyon helyes pasi csak alkalmikat akar? Miért várják el a nők, hogy a helyes pasik komoly kapcsolatot akarjanak?

Figyelt kérdés

Mindig hallom a nőktől, hogy a mai pasik mind szemetek, mert csak alkalmi kapcsolatot akarnak.

Hát én valahogy megértem őket, ha én is kelendő pasi lennék tuti kihasználnám, helyességemet és nem kötném le magam egy nőnél, ha sok lányt megkaphatnék. Férfi természet arról szól hogy szórjuk a magvainkat, nem hiába termelődik annyi spermium, amennyi.

2013. dec. 16. 18:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A drága ötöske férfi :)
2013. dec. 16. 19:12
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

Milyen idióta kérdés ez már? Annyira primitív már ez a felfogás, hogy szavakba önteni nem lehet... Úristen.

Teljesen jogos, ha valaki komolyat akar és az is, ha csak alkalmiakat. Teljesen mindegy, hogy hogy néz ki az illető, ezek belülről fakadnak, és aktuális érzések/beállítottság/elvek kérdése.

2013. dec. 16. 19:25
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"A drága ötöske férfi :)"

Francba bakot lőttem! :-D

2013. dec. 16. 19:34
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell lenézni azokat, akik nem akarnak komoly kapcsolatot.

Nekem egy egyetemi professzorom is nagy kalandor volt. Ő volt a legokosabb, legnagyobb tudással rendelkező ember, akit életemben ismertem. A vizsgái jelentették számomra a legnagyobb intellektuális kihívást az életemben. A stílusa is zseniális volt.

Egész életében agglegény volt. 40-45 éves koráig állandóan a vele kb. egykorú nőket szerette és például diáklányokkal sem kezdett soha. Kb. 60 éves koráig aktív nőcsábász volt, akkor is még inkább 40 körüli nőkkel lehetett látni. Nem voltak gyerekei vagy felesége (csak sok oldalági rokona) és ettől függetlenül hatalmasat alkotott a maga szakterületén. Emellett ha valaki, akkor ő egész életében a magvait szórta minden felé.

Nem volt érzelmileg fejletlen ember. Sajnos a média és egyéb külvilági visszajelzések (gagyi romantikus filmek és sorozatok, stb.) is arra erősítenek rá, hogy csak az lehet normális férfi, aki letelepszik és családot alakít. De ez egy buta hazugság, mert egyéntől függően pont úgy lehet teljes életet élni monogám kapcsolatban, vagy anélkül is.

2013. dec. 16. 19:57
 15/20 anonim ***** válasza:

Boldog párkapcsolat 1 nővel, mint sok buta liba meghúzása, akiken már fejenként 150en végigmentek.

F

2013. dec. 16. 22:45
 16/20 anonim ***** válasza:

"szórjuk a magvainkat"

Haha, minek kell így megmagyarázni, hogy egyszerűen kanos vagy és attól függ az önbizalmad, hogy hány csajt tudsz megszerezni?

Azért lehetőleg óvszerbe szórd a magvaidat…

Amúgy a nők nem (csak) a helyes pasiktól várják, hogy komoly kapcsolatot akarjanak, hanem attól, aki számukra fontos.

2013. dec. 21. 16:25
 17/20 anonim ***** válasza:

Igen, óvszerbe szórom a magvaim. Mivel nem az őskorban élünk, a kormány törvénnyel és erőszakkal kényszerítene arra, hogy minden általam megtermékenyített nőt el is tartsak. Mivel nem kizárólag az ösztönök vezérelnek mindenkit, a tudatos énem el tudja viselni azt, hogy nem élvezek bele minden nőbe, akivel lefekszem.

Maga a tény, hogy sok nővel tudok lefeküdni, bőven kielégítő, nem kell ettől még 100 gyerek apjának is lennem.

Igen kanos vagyok. Ahogy a férfiak kanosak. Az önbizalmam nem attól függ, hogy hány nőt tudok meghúzni. Akkor 20 évesen 2 nővel a hátam mögött csak mondjuk ötvenedannyi önbizalmam lett volna, mint most. A szex pedig egy nagyon fontos része az életemnek. "Tanulj, eddz, dolgozz, szórakozz, szexelj, pihenj." - A legfontosabbak között ez is ott van. Amiért nagy hangsúlyt kap, hogy ez igényli a legtöbb befektetett energiát. Tanulni, edzeni, dolgozni és pihenni egyedül is lehet, de a szexhez partnert kell szerezni.

Elmondom mit látok: Már megint az a baj, hogy elvitatnád a jogom arra, hogy jól érezzem magam és a nekem tetsző életstílust éljem. Úgy keresed a konfliktust velem, mintha a (feltételezhetően) különböző életstílusaink nem férnének meg egymás mellett a világon és az egyik pusztulásra lenne ítélve. Te vagy az, aki nem tudja elviselni a másik véleményét, nézőpontját és életstílusát. Nekem semmi bajom a valóban monogám emberekkel, hiszen pont úgy nem zavarják az én vizeim, ahogy én az övéket.

2013. dec. 21. 18:26
 18/20 anonim ***** válasza:

Az tök oké, hogy jól akarod érezni magad, és alkalmikat akarsz, de minek kell ezt azzal magyarázni, hogy férfi természet, szórjuk a magvaink, nem hiába termelődik annyi spermium? Ez az, ami nekem ellenszenves, és nem az, hogy alkalmiakt akasz.

Meg azt sem értem, miért kellene a külsőnek összefüggnie azzal, hogy valaki komolyat akar vagy alkalmit. Egy kevésbé vonzó pasinak is joga van alkalmit akarni, más kérdés, hogy kevesebb az esélye.

2014. jan. 8. 11:06
 19/20 anonim ***** válasza:

Sztem a nők nem csak a helyes férfiaktól várják...

És nem várja el minden nem nő...

Illetve nem minden életszakaszukban várják el...

2022. júl. 30. 05:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Helyesbítés:

És nem várja el minden nő.

2022. júl. 30. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!