Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleslegesen sértődtem meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleslegesen sértődtem meg vagy tényleg demotiváló a párom?

Figyelt kérdés

Gyerek- és tini koromban rengeteget festettem, rajzoltam, viszonylag jó is voltam benne de aztán a felnőttséggel járó feladatok mellett ez évek óta kimaradt az életemből.

Éreztem hogy hiányzik valami, ami kikapcsol és egy uj hobbi lehet, talán egy kisvàllalkozás alapja is, így a napokban újra festeni kezdtem . Elég jó lett, ma teljesen bezsongva, ujjongva mutattam meg a páromnak. Aztmondta szép, majd kérdeztem hogy szerinte belevághatnék-e a bútorfestészetbe is? Az volt a válasza, hogy miért ne, ez nem olyan nehéz mint egy portré, nem nagy ördöngősség bútorra se megcsinálni.

Ezzel a mondattal egy pillanat alatt letörte a kedvem, teljesen úgy érzékeltem az egészet, hogy lekicsinyli amit csináltam, nem tartja sokra , mint amit bàrki meg tud csinálni.

Jól esett volna ha annyit mond, hogy simán belevághatnék mert van hozza tehetségem, miért kellett össze hasonlítani egy teljesen más fajta festéssel amihez képest az én munkám semmiség?

Szerintetek felfújom, nem kellene rosszul essen ?

2022. szept. 7. 22:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te nagyon túlgondolod és felfújod. Valszeg bátorítani próbált. Nem lehúzni.

Szóval kicsit dolgozz magadon is, hogy ne legyél ennyire sértődekeny de ahogy előttem is írják a kommunikáció fontos. Ha rosszul esett, ezt is meg lehet mondani szépen és megbeszélni

2022. szept. 8. 08:41
 12/17 A kérdező kommentje:

Próbáltam de nem sok sikerrel :(

Kérdeztem hogy ezt konkrétan hogy értette , mert kissé rosszul esett és úgy érzem az én munkám lealacsonyította. Elmondta meg egyszer ugyanazt, hogy szerinte ez nem annyira nehéz mint portrét festeni és kész,ennyi. Kérdezem de miért hasonlítod össze ? Mert neki ez a véleménye, ne mind rinyáljak és kb ő sértődött meg, hogy firtattam …. 😢

2022. szept. 8. 08:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj, de ez szerintem is rinyálás. Máskor is ilyen hisztis vagy? Nem lennék a srác helyében 😅
2022. szept. 8. 09:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor sértődjenek meg a portrét festők is, hogy te legalacsonyítod őket magadhoz vagy mi? Azért képzettségben van bőven különbség közted és a porfi festők között nyilván, ez tény. Ez már már arrogancia egy kissé, hogy hova emeled fel magad.

Szerintem nem volt sértő, ahogy a barátod értette, nagyon túlgondoltad.

2022. szept. 8. 09:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre, egyáltalán nem emelem fel magam, sőt épp az hogy kissé önbizalomhiányos vagyok. Most találtam egy olyan dolgot amibe talán én is jó lehetek és élvezem csinálni, csak egy kis bàtorítást vártam volna és dícséretet, de úgy éreztem ehelyett ‘kioktatást’ kaptam, hogy egy portrétól messze van. Nyilván ezzel tisztában is vagyok, mindig csodálom a művészek képeit, tisztában is vagyok vele hogy èn olyasmire nem lennék képes, nem is az volt a cél… csak szerettem volna ha az én kis dolgomban is meglátja a szépet s mond pár bátorító szót, nem hasonlítgat olyasmihez amihez nyilván nem értek…
2022. szept. 8. 10:39
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Én azért valahol értem, mi a problémád. Ez kb. olyan, mint mikor egy kövér ember lefogy 10 kilót, és nem azt mondja a párja, hogy üyges vagy, így tovább, hanem oké, de azért nem vagy egy Victoria's Secret model. Vagy lediplomázik, és nem gratulál, hanem azt mondja, oké, ügyes vagy, de mások doktorálnak is.
2022. szept. 8. 10:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Pontosan, köszönöm a példákat, én se írhattam volna le pontosabban. 🥺
2022. szept. 8. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!