Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most benézem vagy nem nézem be, mintha a barátom lekezelne engem?(anyagiak)
Olyan srác akinek rendesen van pénze.
Mégis velem kocsmázni jár, olyan alapon hogy neki nem tetszenek a sznob helyek, de egyetlen egyszer elhívott étterembe ebédelni.
Ha együtt vagyunk vásárolunk pl ruhát veszek magamnak, kínosan mindig távolabbra megy, soha nem fizet es soha nem is vesz amúgy nekem semmit.
A legtöbb amit áldoz rám hogy kocsival elvisz ide oda.
De feljár hozzám szexelni.
Ha igényem van romantikára, akkor azt nyújtja, magától viszont nem.
Ha segítséget kérek pl pakolni bútorokat, megteszi.
De most én nézem be, mintha egy olcsó lotyónak tartana, vagy ez normális?
"Soha nem fizet, ... de feljár hozzám szexelni"
Eltévesztetted a házszámot. A Rosszlányokon kéne hírdetned.
50-nek: én voltam az a görcs, aki "azt hiszi", hogy kocsit akar a segge alá rakatni. Ő maga írta, hogy ő egy hamburgert nem kap, a barátnői meg autót kapnak a párjuktól.
Ez talán picit túlzás.
Hogy ő elvan olyan hapsival, aki valóban nem hívja meg egy hamburgerre se, az meg az ő döntése. Szólt neki, hogy rosszul esik. Ha nem változtat, akkor a hölgy eldönti, folytatja-e a kapcsolatot.
"De ezt leszámítva sem kellene nekem olyan akin úgy érzem sajnálja tőlem, vagy kínosan ügyel rá, hogy ne kelljen fizetni. Pl, ahogy elrongyol, ha ruhakat vásárolsz."
És te veszel neki ruhákat, baba?
Engem nem zavarna az egész, ha kölcsönös lenne. De ez a "vegyen ruhákat nekem, mert megdughat" elég gusztustalan hozzáállás.
53. De te melyik részét nem értetted meg annak, hogy a pasi nála van ingyen? Itt a kölcsönösség. Nem kér bele semmibe, te pl elkérnéd egy nőktől a számlák felét, mi?
Ő nem, úgyhogy nyugodtan vehet neki pár ruhát.
,, Nem akarok vele összeköltözni, igy az van, hogy "feljár hozzám". "
Huu biztos egy autó árát elreggelizte már ott😀
"Nem kér bele semmibe, te pl elkérnéd egy nőktől a számlák felét, mi?"
Hetero nő vagyok, tehát nem. De eszembe nem jutna ruhát vetetni a párommal. Felnőtt ember vagyok, keresek pénzt. Ha együtt élünk, vagy nem jön ki az étel, amit kettőnknek veszek, akkor szólok neki, hogy szálljon be a költségekbe. De nem várom el, hogy ruhákat meg autót pakoljon alám. Az ilyen nagyon egyenlőlten. A kérdező annyit adott a kapcsolatba, hogy szólt a faszinak két seggvakarás közt, hogy "tanulj"? Hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!