Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most benézem vagy nem nézem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most benézem vagy nem nézem be, mintha a barátom lekezelne engem?(anyagiak)

Figyelt kérdés

Olyan srác akinek rendesen van pénze.

Mégis velem kocsmázni jár, olyan alapon hogy neki nem tetszenek a sznob helyek, de egyetlen egyszer elhívott étterembe ebédelni.

Ha együtt vagyunk vásárolunk pl ruhát veszek magamnak, kínosan mindig távolabbra megy, soha nem fizet es soha nem is vesz amúgy nekem semmit.

A legtöbb amit áldoz rám hogy kocsival elvisz ide oda.

De feljár hozzám szexelni.

Ha igényem van romantikára, akkor azt nyújtja, magától viszont nem.

Ha segítséget kérek pl pakolni bútorokat, megteszi.

De most én nézem be, mintha egy olcsó lotyónak tartana, vagy ez normális?

#olcsó nő
2022. szept. 7. 15:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:

10 hónapja vagyunk együtt. Nem akarok vele összeköltözni, igy az van, hogy "feljár hozzám".

A volt barátaim mind szívből szeretve adtak vettek ezt azt.

A barátomnál azon buktam ki igazából hogy el akart vinni kocsmázni. Itt tört el bennem valami es jött a hiszti, de azóta már észhez térített azzal hogy csak ugy megemlítette hol is voltunk eddig meg mennyi helyre akart már vinni amikre nemeket szórogatok. (Nyugodtan befejezhetem a hisztit.)

2022. szept. 7. 17:59
 42/61 anonim ***** válasza:
93%
Bocs, de kicsit is normális nőként nem hisztiznél, hanem inkább néha te is meghívnád a párod.
2022. szept. 7. 18:03
 43/61 A kérdező kommentje:
40 nem maroktartás. Hanem a PÁRKAPCSOLAT fogalma a tárgy. Egy hajóban evezünk vagy nem. Csak ez érdekel. Es aki smucig vagy saját szakállra él, önző és egoista az én szótáram szerint NINCS jelen a kapcsolatban! És nem szereti a másikat. Ezen nem is nyitok vitát. Mindenki más úgy él ahogy akar, meg én is.
2022. szept. 7. 18:04
 44/61 A kérdező kommentje:
42#nalam él"" ingyen"
2022. szept. 7. 18:04
 45/61 A kérdező kommentje:
(És akkor még ő tervezget itt gyereket. Élből zártam ki. Erről mégcsak bele sem folyok beszélgetesbe sem vele.)
2022. szept. 7. 18:07
 46/61 anonim ***** válasza:
88%

Nem egy hajóba eveztek. Csak te akarod eveztetni őt. Elvárod, hogy pénzeljen.

Mellesleg, ha állítólag ilyen remekül rendbe rakod mások életét, akkor a sajátodat miért nem? Tudod, hogy ne férfiaktól kelljen pénzt kunyerálnod, elvárnod, hanem magadnak keresd meg.

2022. szept. 7. 18:30
 47/61 anonim ***** válasza:
92%

Nemtom, nekem nem nagyon jut eszembe soha, hogy a parom vegyen nekem ruhakat, kiveve akkor, amikor epp nem dolgoztam, nem volt penzem es “kellett” pl furdoruha mert az nem volt es mentunk nyaralni, akkor vett nekem 1-2 cuccot, de azt sem en kertem tole, hanem felajanlotta. (A nyaralast nem kellett fizetni, mert csaladi nyaralo, maximum meg ott a kajalast stb.)

Ha valaki 150 ezerbol elhalmoz teged ruhakkal meg ekszerekkel, ott valami komplexus is lehet a hatterben, mert ennyi penzbol inkabb magara kene forditania, tanulasra vagy barmire, hogy kesobb ne ennyit keressen. Kiveve ha otthon elo egyetemista, akinek ez csak zsebpenz jelenleg es arra kolti amire akarja, de az megint egy mas helyzet, egy ilyen ember lazabban szorhatja a penzt, mint egy foallasban 500 ezret kereso, aki mondjuk albiban el, de ha sajat lakasban akkor is, ha kiadasai vannak, autoja, akarmi, 500 ezer sem egy hatalmas osszeg.

2022. szept. 7. 19:09
 48/61 anonim ***** válasza:
21%

Hát én egyetértek veled.

Nekem is első kapcsolatom elég csóró volt, viszont ami volt neki szívesen költötte rám. Gondolom épp ettől, ehhez kötöm a szeretetet.

De ezt leszámítva sem kellene nekem olyan akin úgy érzem sajnálja tőlem, vagy kínosan ügyel rá, hogy ne kelljen fizetni. Pl, ahogy elrongyol, ha ruhakat vásárolsz.

Volt egy pasi, annyit nem kérdezett 2 hónap alatt, hogy éhes vagyok-e, én úgy éreztem direkt azért, hogy ne kelljen meghívnia.

Áhh, köszi, nem. Nem érzem ilyeneken az őszinte érdeklődést.

2022. szept. 7. 19:38
 49/61 anonim ***** válasza:
80%
Most nálad él ingyen, vagy csak felár k*rni? Előtte még nyekegtél, hogy nem akarsz összeköltözni
2022. szept. 7. 19:56
 50/61 anonim ***** válasza:
79%

Most itt minden görcs azt hiszi, hogy te egy kocsit akarsz a segged alá rakatni, mert neki telne rá. Én értem, hogy az alapvető figyelmességet hiányolod.

Vannak emberek akiknek nem ez a szeretetnyelvük, hogy adjanak, de azok más dolgokkal pótolják, érzelmük kimutatásával, minőségi idővel. Nem feltétlen kell ehhez csórónak lenni, gazdagnak sem. De például én aki szintén utálom a tárgyiasságot, csóró is vagyok, de ha tudok valamit aminek a párom nagyon örülne, és a szintemen tudok áldozni rá pénzt, akkor azt megveszem neki. Ez alapvető figyelmesség egy párkapcsolatban. Na ez ebben a pasiban. nincs meg.

A nagyobb probléma akkor van, ha semmilyen úton-módon nem mutatja szerelem jeleit, csak szexre használ. Akkor mindenképp leépíteném.

2022. szept. 7. 20:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!