Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri, hogy megtartsam ezt a kapcsolatot ?
Figyelt kérdés
Hogy egy pasival lakjak egyutt, aki kevesebbet keres mint en es emiatt szinte minden falatomat meg kell vele osszam? Tehat nemhogy nem segít nekem, hanem maga is támogatásra szorul, meg ha van pénze akkor sincs , mert felelőtlen költekezik, játékgépezik , viszont nem lennék egyedul, es jó vele lenni, elég idős vagyok már váltani, 51 éves.2022. jan. 3. 16:40
2/5 anonim válasza:
Én nem tudnák olyannal hosszú távon együtt élni, akivel alapjaiban nincs meg az összhang pénzügyekben, nem egyformán gondolkodunk spórolásról, költekezésről.
4/5 anonim válasza:
Meg sokaig fogsz elni ahhoz h ennel sokkal roszabb helyzetbe is kerulhetsz. Es akkor jol fog jonni a feletett tartalek amit mot o felél. Plussz ez szimpla eloskodes amit csinal, erre vagysz? Hidd el h van mas van jobb. Nagynenem 10ev ozvegyseg utan talalta meg a párját 60+os kent aki vicces odaado nem mellesleg annyi penze mint a fene es meg sincs elszalva. Boldog minefele ba veszekedes nelkul. Neked is sikerulhet, ha probalkozol. De ha nem akkor torodj csak bele a mostani szarba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!