Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne engem "kapartasson"?
Azt veszem észre hogy javarészt én témázom, én "ugrálom körbe" a pasit, én viccelődöm.
Már kezd rosszul esni, hogy szinte ő engem nem is "fűz", rámhagyja az irányítast is oda megyunk ahova én akarom, ha akarok programozni jó menjunk, ha nem az is mindegy. Amolyan igenemberek sokszor a férfiak.
Szinte a szex is rajtam múlik. Ha "adom magam" van szex, ha nem akarom, nincs.
Mintha csak én tennék a kapcsolatokba.
Kipróbáltam azt, hogy "elhallgatok",megvárom míg ők kezdenek témát, ők akarnak poénkodni velem, nekik jut eszűkbe egy egy mélybeszelgetés amit meg kéne beszélni, hát kapok egy bazi nagy hallgatást. Ha nem kezdeményezek "életet",vmit bármit a kapcsolatba, nem mozgatom az állóvizet, akkor csendben ülünk!
Néha megtörik a csendet ugyan, de az vmi szánalmas 1mondat.vagy ilyesmik.
Hogyan kommunikáljak úgy, hogy a férfi akarjon nekem "tetszelegni",engem "megfogni", hódítani, elhívni magával arra amit Ő szeretne, vagy egyáltalán életben tartani hogy legyen tartalma a kapcsolatnak?
És nem tutyimutyi csendes papucsok pedig, hanem irányító, nagyon szocializált, nagydumás, szinte nőcsábász ferfiakról van szó, akik mellettem valahogy átmennek abba hogy csak elfogadják tőlem azt, hogy én körbeugrálom meg szórakoztatom őket, ha ezt nem teszem, akkor meg csend van.
Igen.
Ha pl a társaságban van egy nő, vagy másik férfi pl elvitt egy maszektornászhoz vagy kiropraktőrhöz, harmadiknak abhavernőjével mikor összefutottunk, akkor megy a csacsogás köztük élénken.
Kiírtál egy kérdést, ami alatt többet kommentelsz mint a válaszolók.
Szerinted hol a hiba?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!