Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne engem "kapartasson"?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre hogy javarészt én témázom, én "ugrálom körbe" a pasit, én viccelődöm.

Már kezd rosszul esni, hogy szinte ő engem nem is "fűz", rámhagyja az irányítast is oda megyunk ahova én akarom, ha akarok programozni jó menjunk, ha nem az is mindegy. Amolyan igenemberek sokszor a férfiak.

Szinte a szex is rajtam múlik. Ha "adom magam" van szex, ha nem akarom, nincs.

Mintha csak én tennék a kapcsolatokba.

Kipróbáltam azt, hogy "elhallgatok",megvárom míg ők kezdenek témát, ők akarnak poénkodni velem, nekik jut eszűkbe egy egy mélybeszelgetés amit meg kéne beszélni, hát kapok egy bazi nagy hallgatást. Ha nem kezdeményezek "életet",vmit bármit a kapcsolatba, nem mozgatom az állóvizet, akkor csendben ülünk!

Néha megtörik a csendet ugyan, de az vmi szánalmas 1mondat.vagy ilyesmik.

Hogyan kommunikáljak úgy, hogy a férfi akarjon nekem "tetszelegni",engem "megfogni", hódítani, elhívni magával arra amit Ő szeretne, vagy egyáltalán életben tartani hogy legyen tartalma a kapcsolatnak?

És nem tutyimutyi csendes papucsok pedig, hanem irányító, nagyon szocializált, nagydumás, szinte nőcsábász ferfiakról van szó, akik mellettem valahogy átmennek abba hogy csak elfogadják tőlem azt, hogy én körbeugrálom meg szórakoztatom őket, ha ezt nem teszem, akkor meg csend van.

#udvarlás #csend #fűzés #férfi hízelgés
2022. szept. 6. 07:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Többet kéne hallgatnod. Hidd el, működik, és az is tud beszédes lenni.

A másik meg az, hogy csak annyit adj, amennyit te is kapsz. Közhely, de mindig vannak olyanok akik ezt nem tartják be, mint ahogy te sem.

Te nem érzed magad soknak, de az vagy a másik fél szemszögéből.

2022. szept. 6. 07:46
 2/15 A kérdező kommentje:

Ezt csinálom újabban hogy direkt hallgatok. Csak amiért nem szólalnak meg ilyen esetekben, kezd felmenni bennem a pumpa, komolyan ideges leszek mert sért.

Es aztán meg ez kiül a fejemre és kezdődik a mi bajod van-semmi- de mondd el "játék",ha meg elmondom akkor megint én témazom, megint ugyanazok a körök.

De akkor ma is folytatom azt, hogy javarészt hallgatok, csak kibírnám valahogy feszko nélkül. Lehet be kéne magam nyugtatózni (csak vicc)

2022. szept. 6. 07:54
 3/15 A kérdező kommentje:

És volt amikor direkt közöltem is, mikor beültünk egy teraszos vendéglátó helyre, hogy addig nem fogok megszolalni amig te nem, mert elegem van abbol h mindig én beszélek, tudod mit csinált?

Elkezd olyankor rólam kérdezni, olyanokat vet be amik engem mozgatnak meg vagy gondolkodtatnak el, és MEGINT én beszélek mesélek magamról, megint én vagyok az aki a másikat szorakoztatja.

2022. szept. 6. 07:58
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
És ha te kérdezgetnéd, amire ő bővebben tudna válaszolni? Tágra nyílt szemekkel?
2022. szept. 6. 08:07
 5/15 A kérdező kommentje:

Megesik hogy mesélnek magukról, de abban semmi mondanivaló nincs valahogy.

Pl sztoriznak arrol hogy vkit megvertek öten, és jó kis pert lehet akasztani a nyakukba, ügyvédismerőssel.intézik és lehet hogy pénzt is le lehet majd roluk gombolni.

Aztán ha erről kerdezek hogy halad a dolog, még várja az ügyvédi visszajelzést, megvannak névszefint kik azok.

És ennyi.

Ez olyan félperces beszélgetés volt.

Aztán mesél pl a munkájáról hogy elege van hogy mindig beállnak az ugyfelek az ajtóba ahol járkálniuk kell és újabban már rájuk vágja az ajtót erővel, aztán meg jaj bocsi nem láttam hogy itt áll:D

És ez is ennyi.

De nem ugrálnak körbe nem szódakoztatnak nem érzem azt hogy ők akarnának tetszelegni, fenntartani az érdeklődésem. Magát a "hajtást".

2022. szept. 6. 08:24
 6/15 A kérdező kommentje:
Szóval semmi személyes(amit caak velem osztana meg, csak a párjával), vagy semmi érzelmi téma, ha ezekre rákérdezek, akkor meg általános megfogalmazások mennek csak, szeretlek és ilyenek. Semmi "egyedi" vagy "speciális", vagy egyénre szabott gondolatmenet nincs, csak amit minden 2.ferfi is mondana pl szeretlek, meg ezek az általánosságok.
2022. szept. 6. 08:43
 7/15 anonim ***** válasza:
56%
Kb mintha én írtam volna a kérdést, megdöbbentő volt. Sikerült kifognom 10 éve egy ilyen pasit akivel évekig voltam, de idővel rájöttem hogy ettől a pasitól csak vártam valamit amire ő nem képes. Nem volt képes a humorizálásra, és ha próbált is az inkább szánalmas volt mint vicces és az ember csak tettette a vigyort, aztán már azt sem. Untam vele már a szexet is és nagyon kevés is volt. Utána itt megismertem valakit teljesen véletlenül akivel négy évig voltunk együtt, heves volt, tüzes, szenvedélyes, hihetetlenül jó fejben. Voltak érzelmek, nagyon erős kötődés, de sajnos sok vita is és véget ért. Most megint egy langyossal vagyok, még most kezdődött, hát nem tudom. Arra jöttem rá hogy nem a típusomnak megfelelően választottam eddig, kivéve akit írtam. Lehet hogy neked is az lenne a jó, ha ki tudnál fogni egy olyat aki élettel teli, izgalmasabb, mert ő nem fog változni.
2022. szept. 6. 08:43
 8/15 A kérdező kommentje:

De bennük megvan ez a képesség. Nagydumásak és nagyon szocializáltak, értenek a nők befűzéséhez, mellettem válnak ilyenné csak.

Vág nagyon az eszük, készvalaszaik vannak, egy egy idegen r.bisebb nővel egyből elkezdenek csacsogni es csak úgy dől belőlük a szó, viccelődés, meg minden, ha arról van szó..

2022. szept. 6. 08:48
 9/15 A kérdező kommentje:

Meg persze velem is ilyenek csak az elején. De odavissza kommunikácio megy, tovabb tudja vinni a viccet, "kaparnak" szerepelnek.

Aztán kapcsolatban ez szépen kikopik:(

2022. szept. 6. 08:49
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
És más nőkkel is úgy humorizálnak ha te velük vagy vagy kapcsolat alatt is?
2022. szept. 6. 09:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!