Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret-e egyáltalán?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fél éve találkoztam egy fiúval, akivel eleinte is borús volt a kapcsolatom. Eleinte titkolta heteken át, hogy barátnője van, majd nagy nehezen kiderült és 1-2 hónap múlva valószínűleg részben emiatt megtörtént a szakítás. Elmondása szerint én vagyok álmai nője, velem tudná elkepzélni stb. Ennek ellenére vannak jelek, hogy még nem lépett túl egy régebbi exén, talán találkozhatott is vele alattam. Ezentúl utálja, ha járok buliba, cirkuszol miatta, miközben ő napokra is elmehet bulizni, ugyanis nincs beleszólásom. Utólja ha esetleg kirívóbb ruhát veszek fel és posztolok benne, amíg kb minden binikis női képet belikeol(de nekem ismét nem lehet)... Szerintetek?

2022. szept. 4. 19:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is így jártam, annyi , hogy a pasi 31 éves volt. Egyrészt az ilyen típusú emberek nem változnak, másrészt a saját idődet pazarlod. Nyilván hülyére vesz. Azt várod, hogy majd egy full egyértelmű “ jel” jön szembe? Nem fog. Ha csak nem annyira béna. A kérdés nyitja a részletekben rejlik. Ha te szereted őt akkor abból kiindulva meg lehet állapítani ő mennyire szeret. Te miket tettél meg érte? Ő ezeket viszonozta? Ha feléd billen a mérleg akkor nem kérdés , hogy te többet érzel iránta mint, ő irántad. A pasik sokszor a csillagokat is lehazudjàk a bugyid alatti részért.
2022. szept. 4. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!