Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret-e egyáltalán?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Fél éve találkoztam egy fiúval, akivel eleinte is borús volt a kapcsolatom. Eleinte titkolta heteken át, hogy barátnője van, majd nagy nehezen kiderült és 1-2 hónap múlva valószínűleg részben emiatt megtörtént a szakítás. Elmondása szerint én vagyok álmai nője, velem tudná elkepzélni stb. Ennek ellenére vannak jelek, hogy még nem lépett túl egy régebbi exén, talán találkozhatott is vele alattam. Ezentúl utálja, ha járok buliba, cirkuszol miatta, miközben ő napokra is elmehet bulizni, ugyanis nincs beleszólásom. Utólja ha esetleg kirívóbb ruhát veszek fel és posztolok benne, amíg kb minden binikis női képet belikeol(de nekem ismét nem lehet)... Szerintetek?2022. szept. 4. 19:52
1/11 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy a fiú 25 éves, én 23.
2022. szept. 4. 19:52
2/11 anonim válasza:
Megérdemlitek egymást!
Pont ugyanolyan felületesek vagytok mindketten!
4/11 anonim válasza:
Akár szerethet is, de ezek olyan red flag-ek, ami miatt én vele nem lennék kapcsolatban.
Nem írtad milyen jelek az ex-el kapcsolatban, de simán lehet, hogy nincs túl rajta, az meg hogy ő bárhová, bármikor, bármeddig, te meg maradj otthon csadorban, az nálam kizárt lenne, és nyilván az is, hogy minden vonzó hiányos ruhájú nőt like-ol, rég elmúlt 16.
5/11 anonim válasza:
Nem szeret. Most jobb? Úgyse szakítasz, az se volt elég hozzá hogy csaja volt.
Teljesen hülyére vesz, hülyének néz, amit engedsz neki.
6/11 A kérdező kommentje:
Amíg én külföldön voltam, addíg mindketten ugyanazon a napon ugyanabból a szögből tettek ki egy egy sztorit fb-ra.
2022. szept. 4. 20:05
7/11 anonim válasza:
Ez a srác egy tipikus megbízhatatlan fuckboy. Kár volt ezt a fél évet is rápazarolni.
8/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy valamiért olyan nehezen tudom elengedni, pedig akartam már. De mindig visszasírta magát.. csak érzem, hogy kezdek depis lenni emiatt, hogy állandóan azt érzem, hogy kevés vagyok
2022. szept. 4. 20:14
9/11 anonim válasza:
Dehogy szeret, talonban tartana csak és reménykedik benne, hogy néha megkaphat. Ha szeretne nem így viselkedne.
10/11 anonim válasza:
#8 az ilyen pasikat bizony nagyon nehéz elengedni, mert sérti az ember egoját, hogy “miért nem vagyok elég jó neki”, és bizonyítani akarsz, hogy márpedig meg tudod őt kapni. Engedd el minél előbb, annál kevésbé fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!