Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnak a félelmeit elfogadni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak a félelmeit elfogadni?

Figyelt kérdés
Ti elfogadnátok a párotok félelmeit? Pl én nagyon erősen tériszonyos vagyok. Legutóbbi kapcsolatom az elején megjátszotta, hogy elfogadja, majd amikor nem akartam/tudtam felmenni az x kilátóba, hisztit kapott. Pedig tisztázva volt, hogy én ilyen helyre nem megyek. Soha. Mekkora probléma ez egy párkapcsolatban? Nekem volt olyan párom aki súlyos ételérzékeny volt, így a 4 éves kapcsolatban egyszer sem voltunk étteremben, pedig én amúgy szeretek menni. De úgy szerettem hogy elengedtem a dolgot és együtt főztünk inkább, tök jól megtanultam. A jó oldalát néztem. Az előző párommal szakítottam most a hiszti miatt. Ha ennyit nem tud elfogadni akkor …. De csalódott vagyok.
2022. szept. 3. 08:55
 1/5 anonim válasza:
100%
Szia! Nekem a párom iszonyat pókfóbiás, meglát egy pókot és teljesen kiakad. Mindig én “mentem meg az életét”, pedig nem kell nagy dologra gondolni, mert egy pici házi póknál is ez van. De elfogadtam, mert szeretem, szerintem ez nem kellene, hogy téma legyen, inkább segítsen neked megküzdeni ezzel a problémával.
2022. szept. 3. 08:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokmindentől függ, leginkább attól, hogy milyen szintű és mennyire akadályoz ez a mindennapokban. Egy számomra elején még vadidegenért nem akarnék olyan áldozatokat meghozni, amik az életvitelemet gyökeresen megváltoztatnák, én sem várnám el, hogy pl. egy tömeget imádó ember átalakítsa a szokásait miattam (van némi tömegiszonyom). Ezeket a dolgokat meghagyom a már bejáratott párkapcsolat során kialakuló helyzetekre. De az olyan fóbiákat, érzékenységeket, stb. maximálisan el tudom fogadni, amik kismértékű alkalmazkodást igényelnek a részemről. Pl. tök oké, ha nem jössz fel velem egy kilátóba, megvársz lenn, de ha metrón sem tudunk utazni, az már borzasztóan zavaró. Nekem rendben van, ha az ételek nagy részét mondjuk laktózmentes tejjel készítjük, de azt, hogy nem tudunk elmenni étterembe és mindent extrán takarítani kell, meg nem lehet otthon mogyorót tartani mondjuk, képtelen lennék elviselni egy még idegenért.
2022. szept. 3. 09:18
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ, hogy férfi , vagy nő vagy a kapcsolatban…. Nekem nőként kiábrándító egy bármilyen fóbiás férfi… akire nekem kell vigyáznom…. ! Szerintem inkább ezt érdemes lenne kikezelni…! A magasság fóbia, tériszony jól kezelhető viselkedésterápiás módszerekkel…!
2022. szept. 3. 09:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is tériszonyos vagyok. Nem hiszem, hogy ez egy olyan dolog lenne, amit ne lehetne elfogadni. Illetve a madaraktól is tartok bizonyos mértékben. Galamb, varjú, nem szeretem ha túl közel jön/repül stb

Nem hiszem, hogy ezek egy kapcsolatot annyira befolyásolnának. Aki ilyesmit nem tud elfogadni, az igazából nem akar téged. Szerintem.

2022. szept. 3. 10:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tuskó dolog nem elfogadni, meg hisztizni, ha valaki tériszonyos, vagy bármilyen félelme van. Aki szereti a másikat, az tekintettel van rá.
2022. szept. 3. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!