Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semuhi kérdése:
Miért nem tudtad elfogadni a másikat amikor nagy lángal in dultál ??
Figyelt kérdés
A kapcsolat elején én voltam az òvatos elfogadtam mindent benne kivéve hogy liftben vészcsengöt nyomogatta meg végig a gombokat arrol leszoktattam szép lassan bele szerettem sokat csalodtam.lassan nyiltam meg külsejével ugy voltam hogy elfogadom nagyon vékony lány legvékonyabb akit valaha láttam elfogadtam a mia baj semmi mentalitást hogy egy szavakkal válaszol szoval szeretet teljesen szerelembol stb aztán nekiált mindig belém álni : mindig éhes vagy, minek kommentelsz vicces dolgokat facebookra összeomlás elött még edzettem sokat heti 6 napot de belefért mert minden hétvégén találkoztunk elöször minden hétvége együtt aztán uj munkahelye lett megváltozott leuralt már mindenem zavarta nem szeret szakitott .. nemértem ròzsaszin köd után szerelem átalakul szeretetté ott bukott ez meg volt amikor nem figyeltem rá azt elismertem neki hibaként mert igaza volt ebbe de pl : csinálom a jogositványt és mondja mehetne egyszerre az eüvel.. mondtam neki nem majd ha mrgvan a vezetés akkor megyek eüre és ezen is kivolt akadva.. veszekedéseknél mondtam neki : rendben gyözz meg az igazadrol valamikor sikerult neki elis ismertem ha nagyon veszekedtunk egy témárol nem jutottunk dülöre ezt mondtam : a te véleményed tiszteletben tartom kérlek teis az enyém attol még nem szeretlek kevesebben mert erröl más a véleményünk elfogadom a tijedet... Ha furcsa volt a viselkedése rákérdeztem mi a baj semmi ... Mindig ... Ha baja volt felszinesen közölte egyszeruen nem mondta: figyelj üljünk le beszéljünk mert nagy a baj ... Én mondtam neki menjunk vegyunk hambit lett belole hotdog mert hirtelen az jobb volt akkor amikor már kikértem dolgokrol a véleményét amiket egy pár megtud beszélni semmit sem tudott mondani sose mindent rám hagyott ossze koltozes tema ilyesmik. Azt mondta határozatlan vagyok erre én : nem hanem vannak témák amikröl együtt kell döntenünk mert egy pár vagyunk na ez még hosszu de szeretitek az ilyen hosszu kifejtös dolgokat vélemény az egészröl ? ( Ö sose hibázott nem ismerte be ha hibázik )2022. júl. 22. 11:07
1/9 anonim válasza:
Oké, akkor most írd le ugyanezt magyarul, értelmesen!
2/9 anonim válasza:
Engem nem b.szol át, láttam már tőled értelmes kommentet
3/9 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesìrási hibákért rossz a telom -_
2022. júl. 22. 11:37
4/9 A kérdező kommentje:
2/3 tölem ?
2022. júl. 22. 11:38
5/9 anonim válasza:
Ha neki is így mondtad el a dolgokat , nem csoda hogy a kommunikáció miatt válságba van s kapcsolatot.
7/9 A kérdező kommentje:
5/6 ember .. magam full rendesen kifejeztem tö mondatokkal hosszan .. ö meg röviden meg talald ki mivan
2022. júl. 22. 11:49
8/9 A kérdező kommentje:
5/6 :D nyilván bele kellett süritenem 9 honapot par mondatba
2022. júl. 22. 11:50
9/9 A kérdező kommentje:
Lehet furcsán irom le de kérlek normális válaszokat adjatok
2022. júl. 22. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!