Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kezdődő párkapcsolatból a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kezdődő párkapcsolatból a férfi meghátrált a betegségem miatt. Hogy kezelnétek a helyzetet? Én elég rosszul vagyok lelkileg.

Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 09:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
73%

Anyám mentális beteg volt. El akartam kerülni hogy ilyen párt válasszak és nem sikerult.

Ha ki bírok ebből jönni akkor inkább egyedül leszek de nem tudok még egy hangulat ingadozásos őrületet végigcsinálni. Ez nekem és a társamnak sem jó, nem tudom nem akarom már ezeket kezelni.

Én elmentem kivizsgáltatni magam és nem jellemző rám semmi labilis érzelmi tünet de őrület az hogy vonzanak ezek az esetek. Exem anyja is mentalisan sérült volt és az is kivetült a kapcsolatomra.

2022. szept. 2. 10:28
 22/30 A kérdező kommentje:
Mert ebben nőttél fel, ezt láttad. Borzasztó olvasni amúgy, látod ezért nem vállalok gyereket. Van Friderikusz podcastén Babarczy Eszterrel egy interjú, na azt kell megnézni annak aki egészséges vagy aki bipol.
2022. szept. 2. 10:35
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én sem akarnék egy mentálisan beteg embertől semmit.

Mondjuk gyerekestől sem, de ez más tészta. Bunkón adta a tudtodra, de a döntése érthető.

2022. szept. 2. 10:55
 24/30 anonim ***** válasza:
Köszi megnézem, Mazzag Izabellat láttam még csak tőle ebben a témában
2022. szept. 2. 11:02
 25/30 A kérdező kommentje:
Ő borderline, sajnos nekem az is van mellé. 23-as természetes hogy megértem, de nem kellett volna kidobni úgy mint egy rühes kutyát.
2022. szept. 2. 11:04
 26/30 anonim ***** válasza:
93%

Ne várd h megértse vagy hogy így reagált. Örülj h időben kiderült.

Sok sikert. Amúgy ha a gyerekem apja kezeltetne magát és akarna arra törekedni h ne készítsen ki mindenkit időnként akkor maradnék mellette. Szóval nem reménytelen egy elég empatikus barát mellett megállapodni ha partner vagy abban h javulj.

2022. szept. 2. 11:10
 27/30 anonim ***** válasza:
23%

A legtöbb embernek van valami kisebb-nagyobb volumenű mentális problémája, ami vagy átmeneti, vagy tartós állapot. Gyakorlatilag ma Magyarországon stigmatizalva vannak azok az emberek, akik pl depresszióval, panikbetegseggel küzdenek, vagy idegösszeroppanast kaptak, vagy csak szimplán jobban szoronganak, mint az "átlag". Küzdenek, mert pszichológushoz vagy pszichiáterhez járnak, vagyis próbálnak tenni azért, hogy meggyógyuljanak. Más országokban ez teljesen természetes dolog, pl az USA ebben sztem rekorder, ott aztán senki nem bélyegzi meg a másikat, hanem elfogadjak, hogy ez van, de kezeled, teszel érte, hogy jobb legyen a helyzeted, így ezért becsülve vagy. Itt ez nem így van még, sajnos. Vagy csak egy bizonyos réteg fogadja el, vagy azok, akik maguk is küzdöttek az életük során valamilyen pszichés problémával.

Szerintem becsülendő az őszinteséged, hogy nem próbáltad titkolni. Később ez nagy problémához vezetett volna. A fickó iszonyú durva volt, ha tényleg szó szerint kizavart téged a lakásából...

A taplóságot és az érzelmi analfabetasagot nem tartják mentális problémának, pedig megerdemelne egy helyet magának a sorban...

Én az ehhez hasonló eseteket úgy fogom már fel, hogy jobb is, hogy nem jött össze, mert valószínűleg valami sokkal rosszabb lett volna a vége. Ez most fáj egy kicsit, de el fog múlni. Helyezd át a fókuszt valami másra, ami fontosabb. Az sokat segít.

2022. szept. 2. 18:08
 28/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó! Kivette a fogkefémet meg a fogkrémem, a kezembe adta, majd felvettem néhány ruhámat ami nála volt, kimentem és a csomagtartóba baxtam. Az úton ha 3 mondatot váltottunk, sokat mondok. Borzasztó érzés volt.

A tanácsokért és segítségért mindenkinek zöldet adtam, nagyon köszönöm nektek :)

2022. szept. 2. 21:18
 29/30 anonim ***** válasza:

Bipoláris vagy. Sajnos túl jól megértem, miért nem akar kapcsolatot veled :(

Nekem is volt bipoláris kapcsolatom, akivel, amikor szedte a gyógyszereit, minden oké volt.

A problémák akkor kezdődtek, amikor NEM szedte, mert (és itt találj ki egy random indokot, neki mindig volt).

2022. szept. 6. 21:39
 30/30 A kérdező kommentje:
Én szedem a gyógyszereimet becsülettel. De szimplán befeszültem a piás senkiházi haverjai előtt, és rosszul éreztem magam emiatt. Madarat tolláról embert barátjáról ugyebár...
2022. szept. 7. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!