Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kezdődő párkapcsolatból a férfi meghátrált a betegségem miatt. Hogy kezelnétek a helyzetet? Én elég rosszul vagyok lelkileg.
Keress egy normális férfit.
Most egy elutasítástól nem dől össze a világ. :D
Legalább nem jöttél össze egy olyannal, aki csak addig "szeret", ameddig minden szép és jó.
Megértem, hogy nagyon rosszul esett de próbáld meg úgy felfogni, hogy nem ezt érdemled és ez az ő szegénysége, hogy így bánt veled.
Persze nem kell mindenkinek kötelező módon elfogadni az ilyet de lehetne sokkal kevésbé tapló módon közölni.
Legyen az a megnyugvás, hogy gyorsan kiderült, hogy nagyon tapló az illető és örülj, hogy már nincs hozzá közöd.
Azért ez nem egy kis gond. Közölhette volna szebben is, de a döntését teljesen megértem.
A betegséged jó eséllyel öröklődhet, ezt kevesen kockáztatnák. Őszintén szólva én sem akarnék mentálisan beteg embertől semmit. Ez nem egyenlő avval, hogy valaki nem számíthat a párjára, mert egy baleset pl. teljesen már, ha már van kapcsolat. Itt van döntése, és döntött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!