Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, pasik! Van olyan köztetek, aki nagyon-nagyon-nagyon szerelmes volt, valamilyen formában mégis megcsalta a párját egy jól működő kapcsolatban?
"nekem továbbra is üres dumának tűnik, "
egyet értek.
Az evolúció úgy kódolta a nőket, hogy minden csoportból az alfa hímet válasszák ki, mert így mindig a legerossebb, legjobb hím génjei öröklődnek tovább.
A férfiakat pedig úgy, hogy minél több nőstényt termekenyitsenek meg.
Ha a férfinak felrójuk, ezt a viselkedés hibásként, akkor a nőknek miért nem?
Miért nincs abból sosem társadalmi megvetés, ha egy nő a legjobb paisit választja, a nyomi helyett, míg azért mindig jár, ha egy pasi ugyanennek a kódolt viselkedésnek engedve több nővel is létesít kapcsolatot? 🤔
Nem a szerelem miatt nem csaljuk meg a másikat, hanem azért mert korrekt, gerinces emberek vagyunk, akik tisztelik a másikat.
Utolsó, ennek semmi köze a megcsaláshoz, ha egy pasi undorító ösztönlény, akkor is megteheti, hogy előbb szakít az aktuális nőjével, és csak utána ugrik a következőre.
12 - "Miért nincs abból sosem társadalmi megvetés, ha egy nő a legjobb paisit választja, a nyomi helyett, míg azért mindig jár, ha egy pasi ugyanennek a kódolt viselkedésnek engedve több nővel is létesít kapcsolatot? 🤔"
Mert a nő ezzel nem ver át senkit. Tehát még ha ki is indulunk abból a marhaságból, amit itt leírsz, akkor is korrektebb a nő viselkedése. Ha a pasi előre szól, hogy neki csak a nyitott kapcsolat felel meg, akkor részemről ez sem elitélendő, de nyilvân számolnia kell azzal, hogy ezzel csökken a lehetséges partnerek száma, mert a legtöbben erre nem nyitottak.
Marhaság, rosszul tudod vagy érezted.
Nagyon nagyon nagyon NEM volt szerelmes.
Általában a szerelmi rózsaszín köd után jöhet a felismerés, hogy talán nem ő kell és másfelé kacsintgat.
"Miért nincs abból sosem társadalmi megvetés, ha egy nő a legjobb paisit választja,"
Mucuka, a pasi a legjobbat választja, amit tud.
Remélem, az ellen sincs kifogásod, ha a feleséged gyerekének nem te vagy az apja, hanem egy "alfahím", csak az ösztöneit követte és jó géneket kereset..
én nagyon nagyon szerelmes voltam a barátnőmbe, az eljegyzést s fontolgattam már, ő csalt meg. end of sztori
"van valakim többet már ne gyere.. köszi"
azóta se vagyok egész ember ennek 4 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!