Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs szex a kapcsolatunkban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs szex a kapcsolatunkban, de szerelmes vagyok. Van jövőnk?

Figyelt kérdés

33 évesek vagyunk a párommal, 6 éve együtt. Egy ideje, kb. 1 éve semmilyen szinten nincs jelen a szex a kapcsolatunkban. Sok ideig akár napi több alkalommal is voltunk együtt (persze volt, hogy munka, egyéb elfoglaltságok miatt napokig semmi), de jött egy nagyon terhelt időszak, és akkor eltávolodtunk. Lelkileg és fizikálisan is.

Aztán ezek a problémák megoldódtak túlnyomórészt, nincsenek nagy viták, halad az életünk, de szex az nincs. Szörnyű bevallani, de a libidóm is kicsit eltűnt, de nem tudom, hogy csak vele nem tudom elképzelni már a szexet, vagy egyébként se igénylem... Régen ez nem így volt. Másra nem vágyom, szeretem őt, de ha közeledik, zsigerből elutasítom, pedig az agyam akarja, de nem megy...

2022. jún. 3. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Nincs. Hacsak nem fér bele a 3. fél...vagy legalább néha 1 egészségügyi szex.
2022. jún. 3. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk 1,5éve nincs.
2022. jún. 3. 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1 év azért sok idő, azalatt már le kellett volna ülni beszélni erről. Ha nincs meg a testi vágy, lehet lelkileg is megkéne próbálni közeledni a másikhoz, de nehéz lesz, mert elég messzire kerülhettetek eddig már egymástól.
2022. jún. 3. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
De miért nincs?
2022. jún. 3. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Vicc hogy saját korodbeli NAGY NULLA kisfiúval jöttél össze! Meg is érdemled a sorsod!
2022. jún. 3. 14:29
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös: Pontosan annyi eszed van, amennyi látszik. A nagybetűvel szedett szövegrészlet tökéletesen tükrözi az IQ-dat. Köszönöm az értékes hozzászólást.

Köszönöm mindenkinek, hogy válaszolt. Hát, nagyon nehéz kibogozni, hogy mi a probléma.. nem tabu ez közöttünk, kommunikálunk, de sajnos arra még nem találtam meg a választ, hogy miért nem jön a vágy. Lehet anno eltörött valami, és csak a felszínen tűnik megoldottnak a dolog? Nem tudom..

2022. jún. 3. 17:53
 7/8 anonim ***** válasza:

2es vagyok. Nem lehet hogy egy helyzetben nem úgy reagált ahogy te " vártad". Vagy esetleg külsőleg megváltozott?

Nálam pl az van hogy hiába kértem hogy változtasson semmit sem változtatott..én meg tudat alatt emésztettem magam h nem igaz h miért így még úgy teszi..

2022. jún. 3. 18:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Hogy vagytok azóta, kérdező? Számomra hihetetlen, hogy az a partner, akivel naponta többször szexeltem pár éve, azt már nem kívánom, pedig állítólag szeretem.

Ha felidézed hol és milyen jókat szexeltetek, az se hoz tűzbe?

2023. okt. 11. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!