Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnom van de szerelmes lettem masba mit tegyek? A tobbi lent
20 eves vagyok es 4 eve van baratnom nagyon szeretem es nagyon jo vele lenni, a csaladjat is imadom es ok is engem es forditva is. Sose veszekszunk minden jol mukodik megis szerelmes lettem egy lanyba akivel mar beszelgettem mikor egyszer szakitottunk ezzel a lannyal 2 honapot voltunk kulon a 4 ev alatt. Es elkezdtunk megint neha beszelgetni es nagyon szerelmes vagyon bele de ezt a kapcsolatot nem akarom hagyni mert minden jol mukodik es lehet h vele nem mukodne es lehet h nem is akarna kapcsolatot bar bejovok neki azt tudom, mostani paromat sose csalnam meg de vele mas mert nagyon imadom mindenet a kulsejet, belsejet tokeletes
Szar helyzet mert csak ra tudok gondolni es nagyon bele szerettem de kozbe a kapcsolatomba is minden jo
Megprobaltuk h nem beszelunk mar egy hete nem beszeltunk es annal rosszabb, annal tobbet gondolok ra.
Megprobaltuk lezarni a beszelgetest de azota megtobbet gondolok ra 0-24 ő van a fejembe es nagyon hianyzik hogy beszeljunk
Ne beszélj vele. Ahogy egy szakítást kibírsz, ezt is ki fogod.
Tképp döntsd el, melyikkel szakítasz.
Olvasd a kérdésedet és a 4. hozzászólásodat kritikus szemmel!
Milyen ember az ilyen?
Lehet egy ilyen gondolkodású embernek "igazi párkapcsolata"?
Normális dolog így érezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!