Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom van de szerelmes lettem masba mit tegyek? A tobbi lent

Figyelt kérdés

20 eves vagyok es 4 eve van baratnom nagyon szeretem es nagyon jo vele lenni, a csaladjat is imadom es ok is engem es forditva is. Sose veszekszunk minden jol mukodik megis szerelmes lettem egy lanyba akivel mar beszelgettem mikor egyszer szakitottunk ezzel a lannyal 2 honapot voltunk kulon a 4 ev alatt. Es elkezdtunk megint neha beszelgetni es nagyon szerelmes vagyon bele de ezt a kapcsolatot nem akarom hagyni mert minden jol mukodik es lehet h vele nem mukodne es lehet h nem is akarna kapcsolatot bar bejovok neki azt tudom, mostani paromat sose csalnam meg de vele mas mert nagyon imadom mindenet a kulsejet, belsejet tokeletes

Szar helyzet mert csak ra tudok gondolni es nagyon bele szerettem de kozbe a kapcsolatomba is minden jo

2022. ápr. 13. 00:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Ne beszélgess a másik lánnyal, és ne találkozzatok, el fogod felejteni.
2022. ápr. 13. 00:52
 2/13 anonim ***** válasza:
7%
Ahogy #1 mondja, vagy dugd meg 1x jo kemenyen, azt utana felejtsd el.
2022. ápr. 13. 01:05
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Ne hallgass #2-re. Ha megdugod megcsalod. #1-re hallgass inkább.
2022. ápr. 13. 01:10
 4/13 A kérdező kommentje:

Megprobaltuk h nem beszelunk mar egy hete nem beszeltunk es annal rosszabb, annal tobbet gondolok ra.

Megprobaltuk lezarni a beszelgetest de azota megtobbet gondolok ra 0-24 ő van a fejembe es nagyon hianyzik hogy beszeljunk

2022. ápr. 13. 01:22
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon nehéz kiverni a fejedből. Nehogy elmond a csajodnak, hogy mi van! Csak rontana a helyzeten. Sokat fogsz még rá gondolni, de ez idővel jobb lesz. Nem 1 hét kell hozzá, de nem is lehet megmondani mennyi idő múlva lesz jobb. Foglalkozz a barátnőddel többet, legyél vele és amíg vele vagy, addig nem fogsz másra gondolni.
2022. ápr. 13. 01:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne beszélj vele. Ahogy egy szakítást kibírsz, ezt is ki fogod.

Tképp döntsd el, melyikkel szakítasz.

2022. ápr. 13. 02:04
 7/13 Noren1989 ***** válasza:
52%
Növessz gerincet.
2022. ápr. 13. 05:24
 8/13 anonim ***** válasza:
96%

Olvasd a kérdésedet és a 4. hozzászólásodat kritikus szemmel!

Milyen ember az ilyen?

Lehet egy ilyen gondolkodású embernek "igazi párkapcsolata"?

Normális dolog így érezni?

2022. ápr. 13. 06:40
 9/13 anonim ***** válasza:
96%
Annyira mégsem szereted ezek szerint.
2022. ápr. 13. 08:04
 10/13 anonim ***** válasza:
97%
Ha a másik lányt szereted és ő is viszont szeret, akkor ne hülyítsd az első lányt. Legyél azzal, akit szeretsz, főleg 20 évesen. Gondolom ez az első barátnőd. Azzal legyél akit szeretsz, mert később bánni fogod.
2022. ápr. 13. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!