Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom van de szerelmes lettem masba mit tegyek? A tobbi lent

Figyelt kérdés

20 eves vagyok es 4 eve van baratnom nagyon szeretem es nagyon jo vele lenni, a csaladjat is imadom es ok is engem es forditva is. Sose veszekszunk minden jol mukodik megis szerelmes lettem egy lanyba akivel mar beszelgettem mikor egyszer szakitottunk ezzel a lannyal 2 honapot voltunk kulon a 4 ev alatt. Es elkezdtunk megint neha beszelgetni es nagyon szerelmes vagyon bele de ezt a kapcsolatot nem akarom hagyni mert minden jol mukodik es lehet h vele nem mukodne es lehet h nem is akarna kapcsolatot bar bejovok neki azt tudom, mostani paromat sose csalnam meg de vele mas mert nagyon imadom mindenet a kulsejet, belsejet tokeletes

Szar helyzet mert csak ra tudok gondolni es nagyon bele szerettem de kozbe a kapcsolatomba is minden jo

2022. ápr. 13. 00:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Ez nem szerelem, ez fellángolás. Nem is ismered még azt a csajt, nem éltetek át együtt közös szép/nehéz élményeket, csak egy fantáziakép, amibe beleszerettél, az újdonság varázsa
2022. ápr. 13. 10:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy kíváncsi a világra . Ezért mondom nem kell megállapodni túl korán.
2022. ápr. 13. 10:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 éves fejjel írok neked.

Nekem másfél éve volt hasonló fellángolásom, mondjuk mi már lejtmenetben voltunk exemmel, tehát akkor szerettem bele a harmadik félbe, amikor az eredeti kapcsolatom már igencsak haldoklott.

A harmadik felé nem tettem lépéseket, inkább a régit próbáltam megmenteni, de nem sikerült. Nem véletlenül jutottunk odáig, hogy már nem töltötte ki annyira a gondolataimat, hogy ne maradjon hely egy új szerelemnek.

Ennyiből nem ismerem a teljes szitut, nem is akarlak befolyásolni, csak azt mondom, hogy az sem feltétlenül baj, ha így 20 évesen esélyt adsz másnak is. Jobb, mintha feleség és gyerek mellől lépnél le később.

2022. ápr. 13. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!