Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom anál szexet akar, de én nem. Egyre jobban eldurvul a helyzet. Van mit kéne tennem, szakítani?
Figyelt kérdés
F/31. Párommal fél éve vagyunk együtt. Első hónapban minden rendben volt. Aztán 2-3 hónap után a párom (nő) azzal ált elő hogy szereti az anál szexet heti 1 alkalommal szeretné azt kérni. Csak hogy én undorítónak tartom a dolgot. Egyáltalán nem izgat és muszájságból elveszi a kedvem az egésztől. Hozzáteszem hogy előző kapcsolatom 9 évet élt meg és se anál szex és se orál szex nem volt ( szex terén mégis minden rendben volt). Az anál szex szóba se kerül és az orált nem szerete ezért nem volt erőltetve az exemmel. Szóval a mostani kapcsolatom egyre jobban kezd kihűlni szex terén, de közben nagyon szeretem és nem akarok Szakítani vele.2022. aug. 31. 17:45
21/25 anonim válasza:
Kedves 12es.
Szerintem egy orál nem traumatizált eddig több milliárd embert sem. Az anált még megértem. De szerintem a prűd szó nem sértés de mond azt nem az. Előtte a lehetőség, a nő szinte könyörög dobják fel de nem teszi. Ha ő maga kapcsolna és mivel ő a férfi nyugodtan a saját határain belül megtehetné de nem teszi és én vagyok a farok mert leírom.
22/25 anonim válasza:
Olvassátok már el rendesen, az orált nem A kérdezõ ellenezte, hanem az elõzõ párja.
23/25 anonim válasza:
Ha nem teszed meg, úgyis félre fog menni. Szóval szakítás
24/25 anonim válasza:
Ismerős a szitu, nekem is volt "análozós" barátnőm. De akármilyen furcsa nem ez volt a taszító hanem az hogy mindig úgy megvadult hogy majdnem leharapta a péniszem. Egyszer kétszer majd orvoshoz kerültem és elég volt. Természetesen megsértődött de mindegy. Az anál viszont csodálatos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!