Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom anál szexet akar, de én nem. Egyre jobban eldurvul a helyzet. Van mit kéne tennem, szakítani?
Legyél nyitottabb!
Örülj neki, hogy nem neked akar bedugni valamit!
Különben pedig csináltasson magán beöntést, legyen ez a feltétel.
Szerintem pedig ha kifejezetten taszítja, akkor nem kell magára kényszerítenie. A szex akkor jó, ha mindkét fél maximálisan élvezi ami történik. Lehet persze néha a másik kedvére tenni, meg kipróbálni új dolgokat, de ha valakinek nem jön be valami, akkor nem kell csinálni.
,, Örülj neki, hogy nem neked akar bedugni valamit! " gondolom ha ez szerepelne a kérdésben, akkor bezzeg fujjognál, és le akarnád beszélni a nőt. Na ha te sem tudod elképzelni, hogy a te végbeledbe dugjanak fel valamit, akkor a kérdezőt sem kell rábeszélni arra, amit nem akar.
Én nőként nem szeretem az a alt, taszít. A páromat szinten.
Teljesen érthető, amit érzel.
Az a baj, hogy ebben szinten nincs kompromisszum. Érdemes lenne most szakítani.
Elnézést a stílusért!
Egyszer raknád meg rendesen szárazon rendes tágítás nélkül és többet nem kérne rá!
Ha neked ez nem megy, miért nem vesztek segédeszközt
Mű péniszt, vibrátort vagy bármi hasonlót a neten
Válasszátok ki együtt esetleg
Még közelebb is kerülhettek egymáshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!