Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom anál szexet akar, de én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom anál szexet akar, de én nem. Egyre jobban eldurvul a helyzet. Van mit kéne tennem, szakítani?

Figyelt kérdés
F/31. Párommal fél éve vagyunk együtt. Első hónapban minden rendben volt. Aztán 2-3 hónap után a párom (nő) azzal ált elő hogy szereti az anál szexet heti 1 alkalommal szeretné azt kérni. Csak hogy én undorítónak tartom a dolgot. Egyáltalán nem izgat és muszájságból elveszi a kedvem az egésztől. Hozzáteszem hogy előző kapcsolatom 9 évet élt meg és se anál szex és se orál szex nem volt ( szex terén mégis minden rendben volt). Az anál szex szóba se kerül és az orált nem szerete ezért nem volt erőltetve az exemmel. Szóval a mostani kapcsolatom egyre jobban kezd kihűlni szex terén, de közben nagyon szeretem és nem akarok Szakítani vele.

2022. aug. 31. 17:45
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
5%

Legyél nyitottabb!

Örülj neki, hogy nem neked akar bedugni valamit!

Különben pedig csináltasson magán beöntést, legyen ez a feltétel.

2022. aug. 31. 17:48
 2/25 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem pedig ha kifejezetten taszítja, akkor nem kell magára kényszerítenie. A szex akkor jó, ha mindkét fél maximálisan élvezi ami történik. Lehet persze néha a másik kedvére tenni, meg kipróbálni új dolgokat, de ha valakinek nem jön be valami, akkor nem kell csinálni.

,, Örülj neki, hogy nem neked akar bedugni valamit! " gondolom ha ez szerepelne a kérdésben, akkor bezzeg fujjognál, és le akarnád beszélni a nőt. Na ha te sem tudod elképzelni, hogy a te végbeledbe dugjanak fel valamit, akkor a kérdezőt sem kell rábeszélni arra, amit nem akar.

2022. aug. 31. 17:53
 3/25 anonim ***** válasza:
22%
Hát öcsém, szerintem itt 5 percen belül 20 önkéntes lesz, aki s3ggbeb4ssza a nődet szívesen, hogy megkapja amit akar, te meg tolhatod nuniba és még szakítani se kell. :D
2022. aug. 31. 17:53
 4/25 anonim ***** válasza:
32%
Ha elég szexi lenne csajod akkor simán análba vágnád, amúgy meg hihetetlen hogy 9 évet le éltél orális szex nélkül, ilyen lapos unalmas szexuális életű embert még nem láttam, lehet le pontozni de ez a véleményem
2022. aug. 31. 18:10
 5/25 anonim ***** válasza:
97%
Részemről ez egy voks a szakításra. Nem lennék olyannal, aki nem bírja felfogni, hogy valami nekem kellemetlen/fáj/undorító és tovább basztat azért, hogy alávessen neki. Számomra ezen a ponton szűnik meg szerető társnak lenni.
2022. aug. 31. 18:11
 6/25 anonim ***** válasza:
89%

Én nőként nem szeretem az a alt, taszít. A páromat szinten.

Teljesen érthető, amit érzel.

Az a baj, hogy ebben szinten nincs kompromisszum. Érdemes lenne most szakítani.

2022. aug. 31. 18:12
 7/25 anonim ***** válasza:
22%
Elég uncsi lehetsz, én simán kidobnálak téged.
2022. aug. 31. 18:33
 8/25 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, ha jót akarsz magadnak, AZONNAL szakíts. Tök komolyan mondom.
2022. aug. 31. 18:36
 9/25 anonim ***** válasza:
9%

Elnézést a stílusért!

Egyszer raknád meg rendesen szárazon rendes tágítás nélkül és többet nem kérne rá!

2022. aug. 31. 18:39
 10/25 anonim ***** válasza:
75%

Ha neked ez nem megy, miért nem vesztek segédeszközt

Mű péniszt, vibrátort vagy bármi hasonlót a neten

Válasszátok ki együtt esetleg

Még közelebb is kerülhettek egymáshoz

2022. aug. 31. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!