Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati bizonytalanság. Mi legyen? (Többi lent)
A párommal már 2 éve vagyunk együtt. Az élet sajnos úgy hozta, hogy egy ideig távkapcsolatban kell élnünk (tanulás miatt, kb 200 km a távolság). 3 hetente járna haza és a hétvégét együtt töltenénk. Tegnap reggel köszöntem el tőle, azóta viszont elég erős bizonytalanság öntött el, hogy megéri-e ezt kibírni.
Nagyon jó a kapcsolatunk, nem csak egy pár vagyunk, hanem legjobb barátok is. Időnként előfordulnak köztünk viták, de mindig megbeszéljük azokat. Már beszéltünk is róla, hogy mennyire összetartozunk: akármekkora is a probléma, akármennyire is összeveszünk, nem tudnánk egymás nélkül élni. A jövőbeli terveink is megegyeznek. Azt mondta, hogy ezt a kicsi időt kell kibírnunk, aztán minden jobb lesz.
Máskor is jött már rám bizonytalanság, de ennyire szerintem még soha. Olvastam az ambivalens kötődésről is, de kizárnám, hogy ilyen problémám lenne.
Ilyenkor mi a megoldás?
Fiú 20, lány 19
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Én nagyon sokáig távkapcsolat ellenes voltam. Most se vagyok híve.
Aztán úgy hozta az élet, hogy elutaztam a tengerentúlra ahol megismertem valakit, akivel simán el tudtam volna képzelni, hogy legyen köztünk valami, akár párkapcsolat a jövőben (ő is szimpatizált velem, meg volt a kémia stb.)
Nem lett semmi, mert többek közt jelenleg nem vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy oda utazgassak pár havonta és ő sem (tanulunk még mindketten).
De azóta is az van bennem, hogy ha financiálisan megtehetném akkor simán leutaznám azt a 7500 km-t, ami kb 24 óra össz-vissz. Vállalnám ha lehetne tudni, hogy előbb-utóbb pl össze tudunk valahogy valahol költözni. Pedig mi nem vagyunk együtt, nem is voltunk.
Azóta a 200 km-t nevetségesen kis távolságnak gondolom.
Nektek kell tudni, hogy megéri-e. Én megpróbálnám. Max ha nem jön össze akkor szétmentek majd, de legalább megpróbáltátok.
#14 mindegy hogy 200 v 250 az az 50 nem változtat semmin.
Szerintem megpróbálni megéri. Az, hogy sikerül-e az meg más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!