Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran sírok, mert gyakran megbánt a párom apróságokkal, szakitani, vagy megbocsájtani? Jönnek az ünnepek
Figyelt kérdés
Igazából nagyon szeretem a páromat, csak mindketten elég forróvérüek vagyunk és makacsok, és elvetemült módon ragaszkodunk egymáshoz (pl soha sehova egymás nélkül)...
Apróságok miatt nyáron már szakitottunk szinte, mert nem birtam mindennap sirni...2 napja ismét majdnem, aztán ma is úgy érzem kifutok a világból. sokszor az őrületbe kerget, de egyben ő az életem...sirok ha velem van, és egyszerűen végem van ha nincs velem:(
Mit tegyek?
Megbeszélni sokszor megbeszéltük már, tényleg mindent mindig átbeszélünk, mégis folyton elcsúszunk valamin:(
másfél éve vagyunk együtt...
2008. dec. 22. 09:22
11/11 anonim válasza:
En nem ertem,hogy hogyan szeretheted,ha ennyi fajdalmat okoz neked.En mar reg meggyuloltem volna.Ragaszkodsz hozza,mert nem tudod,hogy milyen az,amikor a parod imad,megtesz mindent erted,es meg egy szoval sem bantana meg.Az en parom mindig azt lesi,hogy mivel szerezhet oromet nekem,mivel lephet meg,ha egy pici ideje van is hozzam bujik,megsimogat,nem hogy szenvedest okozzon nekem,es nezze,ahogy sirok.Amit O irantad erez az szerintem nem szerelem.Latja,hogy ragaszkodsz hozza es elvezi ezt tenni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!