Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A távkapcsolat tényleg ennyire nehéz?
Sziasztok!
A helyzet a következő. Kb. fél éve megismertem egy nőt. Akkor pár találkozón kívül nem volt különösebben semmi mivel jöttem vissza külföldre dolgozni. Kb. két hónappal ezelőtt voltam otthon ismét szabadságon és akkor egymásba gabalyodtunk. nagyon hiányoztunk már egymásnak és nem tudtuk kiverni a fejünkből a másikat. Össze is jöttünk és egy hétre rá, hogy kimondtuk, hogy együtt vagyunk ismét visszajöttem most már másfél hónapja. nagyon nehezen viseljük a külön létet. Nyilván ez egy ilyen friss párkapcsolatot extrán terhelté tesz, hogy egy hét után eltűnök. engem ez nagyon megvisel lelkileg és ahogy észrevettem őt is. Sokszor elbizonytalanodok magamban és tehetetlennek illetve üresnek érzem magam. Azt tudni kell rólam, hogy előtte öt évig szingli voltam. Extrán nyomasztó a helyzet olyan tekintetben, hogy én nagyon elszoktam a párkapcsolattól és olyanokkal bombáz, hogy pár év múlva házasság aztán gyerek stb. Most a legkevésbé sem ez jár a fejemben. Viszont miközben arra gondolok, hogy ennek valaha vége lesz esetleg vagy nem jövünk ki majd egymással tökéletesen rettentően elszomorodok és nagyon rossz érzés kezd el uralkodni rajtam. Valaki volt hasonló helyzetben? Vagy ilyenkor ez kvázi normális? Mármint az, hogy egy hét után még nem tudok ilyen konkrétan tervezni? Nagyon szeretem és hiányzik illetve veled tervezem a jövőt hiszem valami olyat kaptam tőle amit előtte még soha senkitől viszont azt érzem sokszor, hogy nem tudok megfelelni neki. Kétségbe vagyok esve ,hogy ez nem fog működni holott nagyon akarom
Az, hogy te szinte már zaklatásnak veszed, hogy elmondja a terveit, nem jó ómen. Ugyanakkor meg más téren te vagy az, aki szinte már teret sem akar neki hagyni. Nagyn mások vagytok...
Az, hogy mennyi ideig nem volt kapcsolatod, ne haragudj, de ez olyan mondvacsinált belemagyarázásnak tűnik...
Azért ilyen esetben (így a kapcsolat elején, intenzív együtt töltött egy hét után), rengeteg a 2 hónap.
Ő nem tudna meglátogatni téged, kiutazni hozzád?
Minél ritkább a találkozás, annál nehezebb. Legalábbis én biztos, nem bírnék ki egy hónapot anélkül, hogy találkoznánk. Minden percben hiányzik. Tudom, hogy nemcsak ezen múlik. Viszont a közelebbi kapcsolataimban kevésbé éreztem ezt a ragaszkodást. Megállás nélkül fáj miatta a szívem. De az együtt töltött idő valamennyire kárpótol. Addig megpróbálom élvezni minden pillanatát.
17-es voltam. Ha szeretnél beszélgetni, írhatsz privátot.
"Nem mondtam olyat, hogy szóba se jöhet csak most még nem állok rá készen"
Ez esetben nem értem mi a problémád, hiszen barátnőd sem azt mondta, hogy most azonnal vedd feleségül, nem? Miért érzed nehézségnek, hogy a jövőben gyereket és házasságot szeretne és ennek megfelelően keres partnert, érdekli te hogyan gondolod?
Gondold át, van rá reális esély, hogy hazaköltözz és gyakrabban találkozhattok, avagy a barátnőd szeretne a közeljövőben külföldre költözni? Mert ha ez nincs, akkor a kapcsolatnak sincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!