Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tavkapcsolat, nagyon nehez....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavkapcsolat, nagyon nehez. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok, a baratom 19. 9 honapja vagyunk egyutt, neten ismertem meg.. Az elso 4 honapban nem talaloztunk, mivel en kulfoldon elek es csak nyaron tudott kijonni hozzam, hetekig nalam volt. En is voltam nala 3 hetig, minden rendben volt, de mikor kulon vagyunk rengeteget veszekszunk, de mikor velem van semmi problema nincs, nagyon jol elvagyunk.. de igy felmerul naponta tobbszor a szakitas es olyan aprosagokon ossze tudunk kapni. Megnez mas lanyokat, aradozik roluk es nekem ez rosszul esett. Nem vagyok neki eleg jo? Megunt? 1-1,5 havonta talalkozunk, aprilisban koltozik ebbe a varosba.. Mit tegyek? Nagyon szeretjuk egymast, nem tudom mit csinaljak. Ketsegbe vagyok esve!:(
2013. nov. 23. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:
tarts ki mellette! lehet, hogy ha együtt lesztek akkor tényleg minden rendben lesz, ez meg már csak pár hónap :) de te érzed, higy érdemes-e kitartani..
2013. nov. 23. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Vagy várj aprilisig vagy szakits

De ha neten veszekedtek eloben sem lesz jobb

2013. nov. 23. 16:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Kitartok mellette mindenkepp, az eletemet adnam erte.. de allandoan bantjuk egymast, a tavolsag ingerlekennye tesz mindkettonket. :(
2013. nov. 23. 16:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Eloben nem tulzas az, hogy tokeletes. Nagyon jol elvagyunk, semmi problema nincs!
2013. nov. 23. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, érdemes, akkor várd ki az áprilist.

Hidd el, a havonta, másfél havonta találkozás nagyon megviselő tud lenni. Ilyenkor nem is hibáztatható azért, mert megnéz mást.

Persze, hogy ingerlékeny, hiszen hiányzol neki te is, és maga az érintések, ölelések, stb.

2013. nov. 24. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!