Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
250 km sok? Ki él távkapcsolatban? Tapasztalatok?
Működhet, csak rengeteg lemondással, sok belefektetett idővel, energiával, pénzzel jár, valamint rengeteg türelmet, bizalmat, és szerelmet igényel.
19L, 26F, 1500km
Amikor megismertem Szentendréről kellett Sárospatakra utaznom, ez kb 280 km volt. 3 évig csináltuk, hol én mentem, hol ő jött. Összeházasodtunk, aztán 12 év múlva 200 km-re kellett mennem normális munka miatt, de ekkor igyekeztem 1-2 hetente hazajárni. Idén januártól übereltem a távollétet, a Google Föld szerint légvonalban 1564 km van köztünk. Én Londonban küzdök azért, hogy iderángassam őt és a 3 gyermekünket.
Hogy működik-e? Igen, működik. Ma több, mint egy órát Skype-oltunk és szinte minden nap beszélünk telefonon is.
Igen, tényleg kell hozzá bizalom és szerelem!
Köszi a hozzászólásokat :)
Igen, határozatlan időre, mert még mind2en tanulunk.
Elképesztő milyen távolságok vannak. :O
Én meg a rongyos 50 km-t sokkalom xDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!