Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már osztálytársal? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Leírnátok a tapasztalatokat az osztálytársal való járással/randizással. Elöre is köszi2013. nov. 9. 17:04
2/15 anonim válasza:
Suliba beszélgettem vele. Suli után randi aztán összejöttünk majd a szakitás után rüheltem abba az osztályba járni.
3/15 anonim válasza:
Kizárt!Vagyis már nem vagyok sulis.De egy ilyen párocska tönkre tette az osztály életét 11.-12.ben
Mert ők az első évben cuppogtak nyalták falták egymást.Utána szakítottak is ki ki ment a másikhoz panaszkodni -.-
4/15 anonim válasza:
bár randizni nem randiztam,és nem is jöttünk össze .. de van nekem is egy osztálytársam aki tetszik..de nem tudom melyik a jobb ha szenvedsz azért mert minden nap látod,és szereted,vagy kölcsönösen szeretitek egymást eggyütt vagytok,de az iskolában nem tehettek semmit durvább dolgot ..én az első résznél tartok xd 15/L (gimnázium)
5/15 anonim válasza:
igen...szakítás után igen kellemetlen volt, később túlléptünk rajta, de igazából csak a nyitottságunkon múlt.
Egyetemi "osztálytársam" a férjem amúgy...:)
6/15 anonim válasza:
Kezdéskor jó, mert minden nap órákat együtt lehetsz vele, van rá alkalmad, hogy udvarolj :D Ha összejön a dolog, szar, mert mindig állandóan ott van, és figyeli mit csinálsz, kivel csinálod, mit mondasz, kinek mondod, kire nézel rá, kire mosolyogsz stb...
E miatt hamar szakítotok, és utána meg egész suli végéig ciki lesz odajárni.
7/15 Zakathol válasza:
Az én értékrendemben osztálytárs, munkatárs, vagy akivel naponta huzamosabb ideig vagy egy légtérbe kényszerítve, tabunak számít. Nem éri meg a kockázatot, hogy ha szétmentek akkor mindenkinek és egymásnak az agyára menjetek.
8/15 anonim válasza:
Ha osztálytársad, akkor biztosan tudja, h nem erősséged a helyesírás.
9/15 anonim válasza:
Nagyapám mindig mondta: "Házi nyúlra nem lövünk"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!