Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok alapján mi sül ki a távkapcsolatokból?
Figyelt kérdés
Pár hete megismertem egy lányt amikor itt nyaraltak Magyarországon. ( Ő Szlovákiában lakik, én Magyaro. északi részén) Nagyon tetszik nekem úgy érzem én is neki, mindennap beszélünk skypeon. Félek belevágni ebbe a dologba több okból is. Egyrészt,hogy nem tudnánk minden héten találkozni és ezt megelégelné.( munkám miatt) és félek,hogy mivel elég fiatal 17 éves ( én 23) hónapok vagy évek múltán rám unna. Nagyon értelmes, komoly lány.. komolyabb mint én lassan 24 éves fejjel. Még is félek. Mi van ha én bele szeretek de ő azt mondja majd,hogy nem működik. Lehet az előző csalódás miatt aggódok ennyire. de azért érdekelne hogy akinek volt távkapcsolata hogy működött. Tapasztalatok? Vélemények ?2013. aug. 27. 17:44
1/5 anonim válasza:
"tapasztalat" alapján semmi, vagy semmi jó:D De szerintem tőletek függ, hogy mi lesz:)
2/5 anonim válasza:
Nem működik - pláne ennyi idősen.
3/5 anonim válasza:
Nekem még jobb is, mint a minden nap összefutós kapcsolatok. Így van szabadidőnk, saját terünk, és jobban értékeljük az együtt töltött időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!