Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Újrakezdésről pozitív tapaszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újrakezdésről pozitív tapasztalatok?

Figyelt kérdés

a barátommal most próbáljuk újrakezdeni a kapcsolatot, próbálunk változni, hogy működjön, de nem tudom, hogy bele merjem e élni magam, hogy ez így működni fog még sokáig.

milyen tapasztalataitok, tanácsaitok vannak?

mindketten hajlunk a változásra, de azért nem egyszerű :)

2013. aug. 23. 23:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem fog menni.
2013. aug. 23. 23:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a nagy kérdés meddig voltatok külön. Ha nem sokáig, akkor simán összejöhet. Nekem is voltak ilyen pár napos szünetek anno, most már 8 éve működik a dolog. :)
2013. aug. 23. 23:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy idő után úgy is előjönnek majd a sérelmek és vége lesz.Ha két ember egyszer elválik és külön folytatják,akkor elkezdenek változni külön-külön és egy idő után már a közös hangot se találják.Velem legalábbis így volt.Nem tudtam nem sértve érezni magam és már nem is igazán szerettem azt a lányt,pedig sokáig oda voltunk egymásért.Ő egyre jobban belém szeretett utána,engem meg egyre inkább hidegen hagyott és végül el is váltak útjaink.Már nem éreztem őt az igazinak,mert nem tudtam vele beszélni semmiről.

Szóval pozitív tapasztalat nincs.De mi nem jártunk,csak próbálgattuk,hogy menne-e,de sok minden közbeszólt.

Szerintem nagyon kevés olyan ember fog válaszolni,akinek van pozitív tapasztalata.

2013. aug. 23. 23:31
 4/5 anonim válasza:
Miért számit,hogy mennyi ideig volt külön 2 ember?:O Nem úgy van,hogy az igazi érzések sosem múlnak el? :/
2013. aug. 24. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Az igazi érzések sosem múlnak el?! Hmm .Ez jó.

Az a baj hogy a sérelmek sem...

Állítólag akkor érdemes újrakezdeni,ha már mindkét ember változott annyit,hogy az előző hibákat le tudja küzdeni, vagy pedig a szakítást létrehozó környezeti külső tényező megszűnt.

Hát kevés ilyen van,mert legtöbbször az elhagyott fél szeretné újrakezdeni, és ehhez meg kell győznie az elhagyó felet is.

No meg időközben akadhat mindkettőnek más-más, és az attól függ,hogy hogy alakul.

Valamint van az öntudatosság,önbecsülés,rátartiság.(méghogy vele újra?ccc,inkább egyedül)típus:Ennél te leszel az utolsó ember a Földön, akivel megpróbálja.

2013. aug. 27. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!