Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmegy a barátom egyetemre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmegy a barátom egyetemre, tapasztalatok? 17/L

Figyelt kérdés
90km-re megy..nekem még van 1 évem gimibe..1éve járunk.és veszekedni se szoktunk..csak picit tartok tőle.nálatok hasonló helyzet?én annyira félek..normális válaszokat kérek szépen! :)

2013. aug. 8. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
szerintem már gólyatáborban akad neki vki :D
2013. aug. 8. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
ha remek a kapcsolat, akkor fenntartható. ha valahol ingatag, nem kell sok idő és vége. :$ bocsi az őszinteségért.
2013. aug. 8. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
hát... 2 nap lesz veled, 5 napot egyetemen. Sztem talál ott magának vkit.
2013. aug. 8. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha megbízható a barátod, akkor nem lesz senkije. Volt több ismerősöm is, aki után csak egy évre ment oda a barátnője és nem csalta meg. Már 6 éve vannak együtt.
2013. aug. 8. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
két éve járunk a barátommal és az első év után elment egyetemre, nem is egy helyen lakunk, de úgy vette fel az óráit, hogy heti 1 alkalommal kevesebb mint 1 napot együtt tudtunk lenni, volt amikor nem sikerült, azóta 1 év telt el, még együtt vagyunk, most megyek én is ugyanoda egyetemre, nem csaltuk meg egymást, nem ment gólyatáborba, mert tisztel, de nem álltam volna az útjába..nehéz volt nem mondom, mert nehéz természetünk van..de semmi pénzért nem bántam meg 1 percet sem belőle..
2013. aug. 8. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Anno még régen középsuliba az én nőcim is 17 volt én meg 20 és fősulira mentem, de az CSAK 15 km táv volt. Mi sem veszekedtünk, jól el voltunk. Szeptembertől (tanévkezdés napjától) kb 2 és fél hónapot bírtunk ki. A távolság miatt nem tudtunk talizni. Aztán ezt éreztük is és a nagy távolság meg kevés tali miatt eltávolodtunk meg egyre ritkábban kerestük a másikat.Közös megegyezés lett a vége, veszekedés nélkül.
2013. aug. 8. 22:33
 7/7 anonim ***** válasza:

És még a 6-os válaszomhoz hozzátenném:

Nem akarlak lelombozni, meg itt vészmadárkodni, de fősulin aztán kell tanulni rendesen. Különben veheti fel a srác újra a tantárgyakat, szóval sok szabad időre ne számíts nála (legalábbis nekem nem igazán volt, ha haladni akartam valamerre). Aztán mivel koleszos lesz vagy vmi ott lesznek a lakótársak: buli, piálás stb.

Erre számíts.

2013. aug. 8. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!