Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal, vélemény, tapasztalatok?
nekem volt, de semmi hűha nincs benne, csak annyi, hogyha rádjön a kangörcs, akk nem hokizni indulsz, hanem találkozol a csajjal. drágább, időigényesebb, de egyben élvezetesebb, mint egy gyors recska.
látod milyen tárgyilagosan írom le - ez pont azt tükrözi, hogy szinte semmi érzelem nem volt benne.
-szerelmesnek lenni valakibe sokkal jobb, mégha nem is dugtok, már akkor többet ér
Azért van ilyen "élőben" is, én is voltam ilyenben az egyik volt barátnőmmel, már két évvel a film megjelenése előtt is. :P
Miért jobb? Mert csak azért járnak össze, egyébként nem szerveznek közös programokat, nem kell alkalmazkodni a másikhoz. Kényelmes, viszont akinek nem csak a szexre lenne igénye, annak kevés lesz előbb-utóbb.
Márpedig az ilyet azért szokták az emberek elkezdeni, mert szimpatikusak egymásnak. Aztán ha a szex is jó közöttük onnan már nem nehéz eljutni oda, hogy az ember többet akarjon a másiktól.
Sőt, sokszor az egyik fél csak azért megy bele, mert többet akar a másiktól.
Nem láttam a filmet, de gondolom az is ilyesmiről szól - egy vígjáték nem is szólhat arról, hogy mondjuk megpróbálják, nem jó a szex köztük és mindketten keresnek mást. Vagy neadjistem megutálják egymást.
Egy barátság extrákkalt tarthatok titokban, így ha vége, nem kell magyarázkodnom senkinek, mert nincs elhíresülve, hogy járunk.
Ja meg szabad vagyok és független, vele csak dugunk meg chatelünk, aztán ha olyanom van akkor nagyon romin egymás szemébe nézünk és érzem hogy szeret, persze csak barátilag + extra.
Akivel most ilyenben vagyok, őt nem tudom elképzelni életem párjának, de mégis van valakim, akivel kiélhetem azt, ami hiányzik egy kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!