Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy házas férfi azt mondja egy nőnek, hogy "nem kéne bolygatni ezt a dolgot"?
A nő egyedülálló, a férfi házas. Eddig csak barátság volt köztük. A férfi feltűnően sokat foglalkozott a nővel, ahhoz képest, hogy házas. Sok-sok beszélgetés és szóbeli, lelki törődés... Valahogy benne van a levegőben, hogy mintha ez már nemcsak tiszta barátság lenne, de akkor mi?
A nő rákérdez világosan. A férfi azt mondja, most sürgős magánéleti dolga van, és kér pár napot, amíg visszaír (máskor mindig rögtön válaszol szinte, szóval időt akar nyerni).
És akkor csak annyit ír: "nem kellene bolygatni ezt a dolgot"... és tartani akarja továbbra is a nővel a kapcsolatot.
A nő jól sejti, hogy ez a "dolog" valami, ami túlmutat a barátságon, de nem történhet meg köztük, tehát, hogy itt van valami?
28-29
perverz vagy, h. még mindig folytatod itt a provokálást?
30.
hát többek között időnként rákérdezett arra, h. épp van-e vkim... és arról sem volt szó soha, h. lelki szemetese lettem volna, inkább ebben mindig ő járt élen, a meghallgatásban és vigaszban, mindig mellettem állt a szükségben.
Ez azt jelenti, hogy tartsd tiszteletben a házasságát. Egy házasságban, hosszú kapcsolatban vannak hullámvölgyek, mélypontok, amikor akár másra is megnyílik az ember szíve. Úgy tűnik a kérdéses férfinak helyén van a szíve és gerince és emlékszik még arra a fogadalomra, amit a feleségének tett az esküvőjükkor. Bármit is érez irántad, lényegtelen, mert nem aszerint akar cselekedni, nem akarja bolygatni.
Nem ajánlom, hogy mélyebben belemenj a témába és erről beszélgess a férfival, mert csak bonyolultabb lesz a helyzet, plusz lehet be is zárkózik. A tisztességes és legkevésbé fájdalmas megoldás részedről az, ha mielőbb elengeded, hogy több legyen és független pasit keresel párodnak.
Azt nem értem, hogy ha ennyire nem bírod a kritikát, mit akarsz egy nős férfitól? Legalább gyerek is van? Ha lebuktok, évekig te leszel az utolsó repedtsarkú mindenki szemében. Az utcára nem tudsz majd kimenni, hogy ne súgjanak össze a hátad mögött. A párkapcsolati esélyeid is lenullázod. Illetve a nős kollégáknak hirtelen te leszel a kedvence. 😈
De minden bizonnyal megér ennyit ez a pasi, hisz már biztosított róla, hogy beszélni se akar szerelemről. 🤣
Beleolvastam a hozzászólásokba, elkeserítően rosszindulatú emberek vannak köztetek.
Férfi vagyok, és voltam hasonló helyzetben.
Az elmondottak alapján én úgy gondolom, hogy kedvel téged emberileg, barátilag, de tetszel neki úgy is mint nő, tulajdonképpen Te lennél az ideális társ számára.
A házasságát viszont nem akarja tönkretenni, van benne ennyi.
#34:
"tetszel neki úgy is mint nő, tulajdonképpen Te lennél az ideális társ számára." A házasságát viszont nem akarja tönkretenni, van benne ennyi."
Ezt nőként sosem fogom megérteni amit írtál. Sajnos kerültem már én is ilyen helyzetbe.
Ha tudja a férfi, hogy az a bizonyos nő lenne az ideális társ a számára (ahogy te is írtad), akkor mi a fenéért akarja mindenáron fenntartani a házasságát, ami minden bizonnyal sz*r, mert ha jó lenne, nem férne bele egy harmadik fél akivel lehet lelkizni?
Ha tudom a másikról hogy Ő a lelki társam , jó vele a szex (ha már ott tart a dolog), akkor miért kell fenntartani egy látszatházasságot?
Igen, tudom ilyenkor jön az, hogy nem akar osztozkodni a vagyonon az asszonnyal, meg ilyenkor szoktak a gyerekekre hivatkozni, amire már az összes pszichológus megmondta, hogy csak kifogáskeresésre jó, hogy ne kelljen egy komoly döntést meghozni.
Ezért inkább maradnak a meleg sz*rban, a látszatházasságban, mert a társadalom felé azt kell mutatni, hogy minden szép és jó, pedig nagyon nem ez az igazság.
Inkább be van vonva érzelmileg, testileg is egy harmadik fél, mint a kérdezőnél is. Csak ő még a lelki résznél tart. De nem engedi el a férfi, mert szüksége van rá....
Ebben az egészben csak a harmadik fél sérül lelkileg, pszichésen.
A feleség nem tud semmit (vagy a homokba dugja a fejét mert az anyagi érdekei ezt kívánják), a férj él mint Marci Hevesen, a harmadik fél meg függő helyzetbe kerül és esetleg értékes évei mennek rá erre az egészre, mert végül is használva van érzelmileg, testileg stb.
Lehet erre azt mondani, hogy ezt azzal lehet megcsinálni aki hagyja magát, és ez igaz is. Csak sajnos aki benne van az nem látja a fától az erdőt.
Régi igazság az is, hogy férfi és nő között nincs barátság, mert előbb vagy utóbb az egyik többet akar majd. A kérdezőnél is az van hogy nem lehet csak barátkozni, mert ez már több annál. Előbb vagy utóbb szex is lenne. De az már most látszik, hogy a pasi nem fog elválni (mint ahogy ez lenni szokott az esetek többségében), csak a kérdező fog lelkileg szenvedni az egész "barátság" miatt.
A "nem kéne bolygatni a dolgot" csak azt jelenti, hogy fenn akarja tartani ezt a kapcsolódást, hogy ő jobban érezze magát a mindennapokban (egoista módon), de abba nem gondol bele, hogy mit érez a kérdező vagy mit tesz hosszú távon a másik életével (a feleségről nem is beszélve).
Ahhoz nem elég tökös, hogy meghozzon komoly döntéseket az életével kapcsolatban. Inkább kínlódik a meleg fosban, hazudozik mindenkinek, látszatházasságot tart fent, amivel egyik félnek sem tesz jót.
Tapasztalatom alapján azt mondanám, ha nem akarsz ennél jobban sérülni, nem akarod tönkretenni az életedet hosszabb távon, akkor menekülj, vissza se nézz. Én nem vonom kétségbe hogy az illető férfi egy kedves, rendes, intelligens ember, de őt csak az érdekli, hogy neki jó legyen (egoista) és nem törődik vele, hogy ha ezt tovább így folytatjátok akkor veled mi lesz érzelmileg. Ha te "elhagyod" akkor valószínűleg keres egy másik "áldozatot", mert szüksége van valakire aki pótolja azt amit a feleségétől nem kap meg. De elválni nem fog, mert csak a saját érdekeit nézni, jól akar kijönni a dologból (anyagilag, érzelmileg, lelkileg stb).
Felelősen gondolkodó felnőtt embereknek tudni kellene eldönteni egyértelműen, hogy mit akarnak, vagy kit akarnak maguk mellé, és nem érzelmi függésben tartani olyan valakit aki szeretettel fordul feléjük, de csak használva van......
"és ahogy mondtam, ki akartam ebből lépni... kérte, maradjak."
Ki akartál lépni... Akkor mit vergődsz itt ezzel a kérdéssel?
Lehet hogy sokakat meg tudsz etetni ezzel a szar dumával, de egyeseket nem.
37 mennyire eszelős vagy, ezeket a válaszokat csak most látom, amiket még írtál.
baromira érdekel téged ez a sztori! na szállj le rólam sürgősen.
és vésd az eszedbe, ez nem egy kritizálós oldal, h. te azt mondhasd nekem vagy bárkinek, h. nem bírom a kritikát.
nincs jogod senki feje felett pálcát törni. egy megkeseredett ptsa vagy,akit anno megcsaltak, és most ugrasz minden ilyen kérdésre, de ne rajtam vezesd le, meg osszad az észt.
34 köszi! és látod, mennyire lepontozott, mert igazat írtál, és ennek a ptsának csípi a szemét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!