Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent az, ha egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, ha egy házas férfi azt mondja egy nőnek, hogy "nem kéne bolygatni ezt a dolgot"?

Figyelt kérdés

A nő egyedülálló, a férfi házas. Eddig csak barátság volt köztük. A férfi feltűnően sokat foglalkozott a nővel, ahhoz képest, hogy házas. Sok-sok beszélgetés és szóbeli, lelki törődés... Valahogy benne van a levegőben, hogy mintha ez már nemcsak tiszta barátság lenne, de akkor mi?

A nő rákérdez világosan. A férfi azt mondja, most sürgős magánéleti dolga van, és kér pár napot, amíg visszaír (máskor mindig rögtön válaszol szinte, szóval időt akar nyerni).

És akkor csak annyit ír: "nem kellene bolygatni ezt a dolgot"... és tartani akarja továbbra is a nővel a kapcsolatot.

A nő jól sejti, hogy ez a "dolog" valami, ami túlmutat a barátságon, de nem történhet meg köztük, tehát, hogy itt van valami?

2022. aug. 28. 21:30
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

19

még csak utalás szintjén sem mondtam ilyet... tegyél meg valamit, és ne szólj hozzá többet, mert csak provokálsz meg sértegetsz. itt éled ki magad, valszeg ez az összes örömöd, h. verbális okádást csinálsz mások kérdései alá.

2022. aug. 28. 22:28
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
21-20 Sürgősen pszichiáter, annyira nyilvánvaló, hogy a saját kérdésed alá írod a megerősítést saját magadnak!
2022. aug. 28. 22:44
 23/40 anonim ***** válasza:
92%
Tehát kérdező ha jól értem csak azt a választ fogadod el hogy a férfi többet érez irántad? Mert ezt innen nagyon nehéz megmondani, hát még te se tudod xdd
2022. aug. 28. 22:45
 24/40 anonim ***** válasza:
90%
Ha fontos lenne a kérdező akkor a pasi lépne, így csak nem akarja elveszíteni a lelki szemetest.Meg fényezi az egóját hogy téged érdekel mi van vele.
2022. aug. 28. 22:49
 25/40 A kérdező kommentje:

22-23-24

kettőnk közül a beteg inkább te vagy.

kértelek, többet ne írj nekem.

2022. aug. 28. 23:13
 26/40 anonim ***** válasza:
48%

Jól érzem, te is a kérdésben említett férfi helyzetében vagy? A válaszban saját magadról írtál?

2022. aug. 28. 23:21
 27/40 anonim ***** válasza:
0%
#26 Jól érzem, hogy böki a csőröd, ha másnak lehet összejön a szerelem, és azért pontoztál le? És benézted, mert nem vagyok ilyen helyzetben... Csak nem fáj, ha két ember között szövődő kapcsolatról olvasok. Plusz előítéletes és gonoszkodó sem vagyok!
2022. aug. 28. 23:27
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Milyen szerelem szövődik itt?

Már a felvetésre is hátrahőköl emberünk (a férfi) napokra, aztán kábé azt mondja, hogy: "ilyen dolgokról márpedig köztünk többé szó se essék". Magyarán hallani sem akar - még tisztázás szintjén sem - tül a barátságon lévő "dolgokról". Erre hisztinéni (tényleg, a macskád tudja, hogy mit művelsz itt esténként?) bevágja a durcát, de a fickó empatikusan nem hagyja, hogy az ápoltja egyedül elvesszen a téveszméiben, emiatt próbalja fenntartani a kapcsolatot.

Ez az eddig elhangzottak alapján ugyanolyan reális forgatókönyv, mint a boldog szerelmesként eltávozás kéz a kézben a naplementében.

Nyilván egyik sem igaz, de tulajdonképpen mindegy is.

2022. aug. 28. 23:46
 29/40 anonim ***** válasza:
93%

"A nő jól sejti, hogy ez a "dolog" valami, ami túlmutat a barátságon, de nem történhet meg köztük, tehát, hogy itt van valami?"

Csaje a férfinek családja van, és rádöbbent hogy krva sokat veszíthet akár

Mi a kérdés???????

( Bmeg ezek az E/3 kérdések: "nő lenni kikezdeni nős férfi, most anonim fórum nő keresni saját igazság" )

2022. aug. 28. 23:52
 30/40 anonim ***** válasza:
0%
#28 Kérdező leírta, hogy érzékelték mindketten, hogy valami van köztük. Én pedig általánosságban értettem, hogy nekem nem fáj, ha szövődő kapcsolatokról olvasok. De neked látom annál inkább! Jó szar életed lehet, hallod!
2022. aug. 29. 00:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!