Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy házas férfi azt mondja egy nőnek, hogy "nem kéne bolygatni ezt a dolgot"?
A nő egyedülálló, a férfi házas. Eddig csak barátság volt köztük. A férfi feltűnően sokat foglalkozott a nővel, ahhoz képest, hogy házas. Sok-sok beszélgetés és szóbeli, lelki törődés... Valahogy benne van a levegőben, hogy mintha ez már nemcsak tiszta barátság lenne, de akkor mi?
A nő rákérdez világosan. A férfi azt mondja, most sürgős magánéleti dolga van, és kér pár napot, amíg visszaír (máskor mindig rögtön válaszol szinte, szóval időt akar nyerni).
És akkor csak annyit ír: "nem kellene bolygatni ezt a dolgot"... és tartani akarja továbbra is a nővel a kapcsolatot.
A nő jól sejti, hogy ez a "dolog" valami, ami túlmutat a barátságon, de nem történhet meg köztük, tehát, hogy itt van valami?
7-8. te ugyanaz vagy, az erkölcscsősz, akit anno megcsaltak, és most ugrasz minden ilyenre!
jó nagy hülyeséget sikerült leírnod.
szinglik tényleg csak szinglikkel érintkezzenek, házasok meg rá se nézzenek szinglikre.
kérdező, pont ez mutatja, h. a férfinak komolyabb érzései lehetnek, h. zavarban van a témától, nem tud róla beszélni, de mégis ragaszkodik hozzád annyira, h. arra kér, ne szakítsd meg vele a kapcsolatot.
ez alakulni fog, és ha tényleg gerinces, előbb lezárja a nőjével.
10
"Nyilván nincs súlyos magánéleti válsága, és eszébe sem jut elválni."
bizonyára a jósgömbödből ezt ki tudtad olvasni... omg, egy vadidegen emberről ezt így eldönteni, sztem kérdező ebben kompetensebb.
és ha otthon minden jól menne, kérdezőhöz nem ragaszkodna.
12
Annyit tudok csak, hogy soha nem beszél a családjáról, nem posztol róluk, semmi.
13
Ha csak szexre kellenék, azt nem így intézné... Lehet meglepőt mondok, de alapvetően egy normális férfi nemcsak péniszből áll, van agya, szíve, lelke, és mást is akarhat egy nőtől, mint meghágni. Ahogy mondom, soha nem kezdett ki velem...
Soha nem kezdett ki veled, épp csak azon tipródsz, hogy mi lesz ebből. Aham, értem.
A pasi okos, még az is lehet, hogy rutinos. Nem lesz írásos bizonyíték, ezért nem akarja ezt bolygatni. Nem írásban.
Most kéreti magát, hogy te fuss utána, és felmenthesse magát a megcsalás közben, hogy te vagy a hibás, te csábítgattad kitartóan.
Mit akarsz te egy nős embertől? Nincs neked elég bajod? Persze, ha lételemed a szenvedés és a dráma, akkor mindent bele!
Nem vagyok ugyanaz csak magammal, ráadasul erkölcscsősz meg végképpen nem. Tudtommal meg sem csaltak soha.
Ez az egyedülálló nő viszont éppen egy házasságot feszeget, bekérdez a "tiszta barátságon" túlra, most meg azon agyalog, hogy miként lehetne átlibbenteni a holtponton.
Mindezt egy távirat gépiességével.
Lehet egyedülállónak családossal barátkozni, de ez nem tűnik barátságnak.
Amúgy ha a fickó valóban gerinces, akkor a kérdezővel zárja le, nem a nőjével (aki amúgy a felesége).
15-16
keserű troll! hogy miről beszélgettünk, és mi volt az alapja annak, h. tisztázzuk a köztünk lévő kapcsolat irányát és minőségét, azt te nem tudhatod, hiába játszod a mindentudót...
csak nevetségessé teszed magad, mikor szentenciaszerű kijelentéseket teszel számodra ismeretlen emberek kapcsolatárról.
a hisztizésedet folytasd másutt, ne az én kérdésem alatt.
valóban jól pofára ejthettek téged, h. ennyire rápörögsz egy kérdésre, és osztod az észt.
A 16-os vagyok, a másikat nem ismerem, véletlen (vagy a kérdésed leírasa teszi), hogy ugyanarra jutottunk.
Nem sokat jelent nekem a problémád, cserébe viszont jól szórakozom, így olvasgatom tovább.
Hisztit viszont eddig csak 17-es válaszban láttam, de ettől a korabbi véleményem meg mit sem változott. 😁
Sírok!
Pedig eddig keserű troll sem voltam (még), nyilván lesz bajod velem is.
Te hisztizel, mert nem azt mondják, amit hallani szeretnél, a sírig tartó szerelmet, mit Shakespeare megírt.
Nagyon sajnállak!
#15 Nekem meg nagyon olybá tűnik, hogy ennek a pasasnak valamiért fontos lett kérdező, és nem akar elszakadni tőle. És azt is látom, hogy mar ez téged, csípi a szemed. Ha jobban belegondolunk, mi közöd van neked ahhoz, hogy két felnőtt ember mit kezd egymással? Mi van, ha az a férfi boldogtalan otthon? Mi van, ha kérdező jelent neki valamit? Mi van, ha ez a két ember egymásba szeret, és kezdenek egymással valamit? Hány ilyen sztori van, hogy összejöttek, és előtte még el is vált. Nem mindenki szeretőbe utazik ám!
A kérdésben az volt, hogy ne bolygassák ezt a dolgot, és ez válasz tkp-en a kérdésre is, hogy itt van valami (a dolog), amit egyelőre nem mer a ffi bolygatni, de attól az még ott van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!