Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek egy olyan távkapcsolatba ahol az egyik fél szülei nem engedik el egyedül utazni az embert?
Figyelt kérdés
És így hozzá kéne mindig igazodni?2010. szept. 24. 16:28
11/19 anonim válasza:
Lessz barátnőd, ne így állj hozzá. A fiatalságot csak azért írtam, mert ilyenkor még gyakoribb hogy valaki más barátot keres magának, de attól még nem mindenki.
12/19 A kérdező kommentje:
Már nem is érdekel, elegem van, köszi azért a biztatást. Elegem van legfőképp attól hogy nincs egy normális lány akivel így el lennék. Utálom ezt az egész tini kort meg mindent. Sokkal jobb volt amikor még azt se tudtam hogy vannak lányok, és nem lesz barátnőm, kész ez van.
2010. szept. 24. 17:05
13/19 anonim válasza:
Nahát,milyen ismerős az érzés amin te átmész,szinte pont ugyanez van nekem is,csak én bele is mentem egy 170-es távkapcsolatba,bele is buktam...
14/19 A kérdező kommentje:
Utálom ezt, és mindenki azt mondja hogy óóóó majd lesz majd jobb lesz, tanulj, majd minden változik. Egy nagy sz@rt változik már bocs. Utálom ezt az egész kort és mindent, egyáltalán nem is tudom hogy képzelhettem hogy nekem lehet barátnőm valaha. Hiszen nem vagyok senki, csak egy itthon ülő kis kocka aki nem jár sehova és csak tanul. Azt hiszem eddig tévhitben éltem. Hát ez van, azt hiszem szenvedek csak továbbra is.
2010. szept. 24. 17:42
15/19 A kérdező kommentje:
Már évek óta várok a nagy változásra és csak ugyanaz a senkiházi szardarab maradtam. Úgyhogy feladom.
2010. szept. 24. 17:43
16/19 anonim válasza:
Tudom,csekély válasz.De a feladás a gyávák sportja,foglalkozz azzal amit szeretsz,persze mondhatnád hogy könnyen beszéllek,de énis hasonlón megyek át,viszont ha azokkal a dolgokkal foglalkozom amiket szeretek csinállni,akkor nem gondolok arra hogy milyen rossz nekem...
17/19 anonim válasza:
most mi a bajod nincs bnőd az?? húúú és barátokkal nem tudsz eljárni kikapcsolódni bulizni vagy esetleg sportolni??? képzeld van nagyon sok fiú aki már a 20évét túllépte és még nem volt bnője ne aggódj már ilyen fiatalon tanulj érettségiig és az egyetemen jó sok jó csaj lesz addig meg kitartás és okos vagy jó ha tanulsz tényleg ne úgy fogd fel hogy sose lesz legyél nyitott nekem is 21évesen jött el az ELSŐ barátom:) mi is távkapcs-ba kezdtük de már közelebb költözött :)) ha tetszik és szereted akkor menj bele szerintem boldogabb lennél de ha csak azért kell mert hogy legeyn bnő akkor nem érdemes ilyen messziről beválasztani
18/19 A kérdező kommentje:
Nem hív senki sehova :), buli nem
2010. szept. 24. 19:27
19/19 A kérdező kommentje:
buli nem érdekel :)
2010. szept. 24. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!