Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a páromnak, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a páromnak, ha egy másik fiú szerelmes belém?

Figyelt kérdés

Szeretem a párom, szerelmes vagyok! de van egy fiú, aki mint barát nagyon fontos nekem ..és ma bevallotta, hogy szerelmes belém, és hogy ez nem egy futó dolog.. azt hitte el fog múlni, de mivel nem tud szabadulni az érzéstől már régen, így el kellett mondania..

Nem ismerik egymást.

Én 21 vagyok, a fiúk 26 évesek.

2008. dec. 21. 23:43
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Inkább ne riogasd vele.

Kíméletesen mondd meg ennek a fiúnak, hogy jó barátod, de szerelmesenek esélytelen.

2008. dec. 22. 00:08
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

Inkább ne riogasd vele.

Kíméletesen mondd meg ennek a fiúnak, hogy jó barátod, de szerelmesnek esélytelen.

2008. dec. 22. 00:09
 3/7 Srapnel ***** válasza:
83%
Éppen elmondhatod, ha őszinte és mély kapcsolatotok van, ám én azt mondom, hogy ha más körülmény nincs, ez csak a másik fiúra és Rád tartozik. Ne add ki a másik fiú érzéseit senkinek, ő szerelmes és megbízik Benned. Ne élj vissza vele. Neked mondta és nem a párodnak, meg nem írta meg az újságban.
2008. dec. 22. 08:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést! Én is így gondoltam, csak valami motoszkált a fejemben, mert a párom előtt semmit sem szeretek eltitkolni. De most karácsony előtt semmiképpen nem mondom el neki, mert 3 hete nem találkoztunk.. és a hiányommal már féltékenység is párosul nála.
2008. dec. 22. 08:54
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Én elmondtam egyszer, mikor ilyen volt persze nem volt jó vége, úgyh többször nem monsanám el.

elmondtam, és az lett, hogy megutálta a másik srácot, és állandóan lövögetett engem vele, úgyh nincs értelme annak hogy elmond, szerintem.

Csak ha már zavaró neked.

2008. dec. 22. 09:30
 6/7 Srapnel ***** válasza:
83%
Nézd, ez nem a párod előtti titok. Az, hogy jártok és őszinték vagytok egymással, nem jelenti azt, hogy neked ne lehetnének titkaid, főleg, hogy ha ez igazából más titka, ui. a srác szerelme elsősorban az ő magánügye, amit veled megosztott. A pasidat amúgy sem értinti (ugye?), úgyhogy ezt egyáltalán nem kell elmondanod.
2008. dec. 22. 10:03
 7/7 anonim ***** válasza:
én elmondtam a páromnak, hiszen én nem vagyok szerelmes a másik srácba, nem történt semmi rossz :)
2008. dec. 22. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!