Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton talizok egy lánnyal akibe szerelmes vagyok. Elmondjam neki? (1 éve ismerjük egymást)
17f vagyok és a lány 16 éves.
Nagyon szeretem és valamilyen szinten ő is engem csak nem vagy biztos benne.
Nem tudom megkülönböztetni a barátságot és a szerelmet :S
Mert most a lány vagy nagyon jó barátom,és nagyon szeret mint barát,vagy nagyon szerelmes belém csak várja,hogy én lépjek ami értehető is 1 év tökölés után amit leműveltem :$$$
Mikor kérdeztem,hogy kijönne-e velem egyből azt mondta,hogy ő bármikor ráér,és tegnap kiírta az üzenőfalamra facen,hogy I LOVE YOU FOREVER <3<3<3<3<3
És akkor most ez szerintetek lehet több is mint barátság ?
Öregem! Ahogy leírtad eleget töketlenkedtél.
Te csak ne gondolj semmire.
Előre!!!
Valld be neki a dolgot, öleld meg... És sok boldogságot.
De elsőnek kérdezd meg miért írta ki face-re, hogy I love you forever. Tudod a biztonság fontos, hiszen ha nem rád gondolt akkor ciki lesz a helyzet.
De ha titkolózik és nem mondja meg miért írta ki, akkor vallj!
Gyerünk tiéd a lehetőség, tiéd a pálya.
Drukkolok! Sok sikert.
szia 20/F
Szerintem tereld úgy a dolgokat,hogy romantikusabb irányba menjenek a dolgok. A nevetés is jó módszer. Aztán mondd el neki, lazán, de mégis komolyan.
Éreztesd vele, hogy fontos neked.
Sok sikert, szerintem érezni fogod mi a szitu. :)
Majd írd meg mi volt!!!!
22N
100000% h nekem küldte mivel megkérdeztem és ő doa is írta h persze,h neked <3<3<^3 :)
Alig várom a holnapot :)
Most értem haza :)
Jóóóóóó volt <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!