Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan szedjem ki belőle, hogy mi a baj?
Figyelt kérdés
A párom viselkedése mostanában teljesen megváltozott. Nem szeretném megvádolni azzal, hogy megcsal, de lehetséges. Én napközben nem vagyok otthon, mert dolgozom, ő viszont otthonról dolgozik (home office). Mikor este hazaérek általában már végez és tévét néz, vagy ha pl megkértem reggel, hogy főzzön valami kaját, akkor azt csinálja. Együtt vacsorázunk, megbeszéljük kinek milyen napja volt, a pletykákat elmeséljük egymásnak, stb. Mostanában mindig nagyon jókat beszélgetünk vacsora közben. De aztán felajánlom, hogy menjünk el együtt zuhanyozni, vagy megpróbálom felizgatni, olyasmivel hogy felveszem a kedvenc fehérneműjét, vagy próbálkozom szerepjátékkal, de semmi, visszautasít. Este mindig van valami programja, vagy haverokhoz megy, vagy az unokaöccsére kell vigyáznia, átmegy a szüleihez egy kicsit vagy “jófej” és elmegy bevásárolni, amit én is elintéznék, de nem hagyja, megtankolja az autót, stb. Vagy ha épp semmi ilyen nem adódik, akkor ő fáradt és csak játszani, filmezni akar, akkor a nappaliban ül bedugott füllel, és szintén olyan mintha ott sem lenne. Reggelente is próbálom néha elcsábítani, annyit hagy hogy néha kiverjem neki, de viszonzás az nuku. Reggelente általában én sietek, készülődőm. De olyankor is fura a viselkedése. Általában ő még ágyban van amikor én zuhanyzom/öltözöm mindig figyel öltözés közben, megdicsér, hogy csinos vagyok, segít néha felhúzni a cipzárt hátul, vagy ha kint a címkéje a ruhámnak, vagy bármi ilyesmi. Néha még úgy hátulról meg is ölel és nyakon csókol, de utána kimegy a szobából, és semmi. Még el is késnék szívesen, ha lenne szex, de nincsen, gyengéd, kedves és még törődőbb is lett mint régen, de semmi szex… Ha vacsora közben próbálom felhozni a témát, mondja, hogy ne rontsák el a hangulatot, és tereli a témát. Nem tudom belőle kiszedni, hogy ez miért van… 26N2022. aug. 25. 03:07
11/15 anonim válasza:
milyen jófej, hogy legalább megengedni, hogy kiverd neki....istenem micsoda emberek vannak. mondjuk ilyen körülmények között 2x eljátssza ezt a faszid, utána minek próbálkozol? tudod ki verné ki neki... amúgy az is lehet tényleg, hogy ő otthon maszturbál, amikor épp rájön, aztán már hozzád nincs kedve, nem akar bajlódni, sokkal egyszeerűbb egyedül gyorsan megoldani.
12/15 anonim válasza:
11. Az ilyen egyen csigát.. :(
13/15 anonim válasza:
Ha nincs szex, akkor nincs kapcsolat sem. Ez maximum baratsag.
14/15 anonim válasza:
13. A férfi egy pöcs, a nő nem tehet róla hogy ilyen. Szóval ez így eléggé jogos. Mondjuk aki egy ilyen esetet elszalajt, az hülye..
15/15 anonim válasza:
Akár meg is csalhat, de nm biztos. Az is lehet, amiket már írtak itt mások is, hogy napközben kiveri magának, vagy unatkozik a home office miatt és ezért szervez programokat estére. Vagy telesen más miatt ment le nullára a libidója, pl depressziós, egészségügyi gondok, akármi... Mindenesetre bármi is van a hátterében, igazán elmondhatná neked és kereshetne rá valami megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!