Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjem ki belőle?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szoktam beszélni az exemel chat-en, mindig ő ír rám. Hogy szedjem ki belőle, hogy akar-e valamit tőlem? Rákérdezni nem akarok, kínos lenne. Kérek mindenkit, hogy olyanok írjanak akik tényleg segíteni szeretnének! Köszönöm! Ja, és az, hogy írtam, hogy mindig Ő ír rám, tudom, hogy nem azt jelenti, hogy vissza akarna jönni.2012. máj. 14. 20:31
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg azért ír rád mert még nem tud elfelejteni és eszébe jutnak a régi együtt töltött közös pillanatok, emlékeztesd vissza egy régi szép emléketekre és kérdezz rá mi lett volna mi történne most, ha együtt maradtok?
2/2 A kérdező kommentje:
Igen ez jó ötlet, köszönöm:)
2012. máj. 14. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!