Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedjem ki belőle, hogy tetszem-e neki?
Figyelt kérdés
Vagy, hogy egyáltalán akar-e tőlem valamit?2011. máj. 19. 22:12
1/8 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? De nő vagy férfi vagy?
3/8 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. 30-30 a korunk és baromira zárkózott az Úriember.
2011. máj. 19. 22:33
4/8 anonim válasza:
minden nap találkozol vele? vagy csak ritkábban?
5/8 A kérdező kommentje:
Mostanában heti 1-2 alakalommal. Előtte csak ritkán futottunk össze.
2011. máj. 20. 00:03
6/8 anonim válasza:
mennyire állsz közel hozzá? úgy értem, mennyit szoktatok beszélgetni? az ilyen apró részletek is számítanak. amugy ha jó viszonyban vagy vele, akkor szervezz egy kis partit, ahova elhívsz egy-két ismerőst, és hívd el őt is. ha nemet mond, akkor nem érdekled, ha pedig szívesen elmegy, akkor ott jobban megismerheted. vagy ha ez a partis dolog nem jön össze, akkor próbáld meg kideríteni, hogy hova szokott eljárni, és menj el te is
7/8 A kérdező kommentje:
Mennyit szoktunk beszélgetni? Zavaróan keveset. Az esetek többségében én beszélek. Olyan érzésem van, mintha ő nem is akarna válaszolni ha kérdezem. Persze válaszol, de olyan óvatosan. De azért sikerült már nevetnünk is. :)
Néha azt hiszem, hogy fél, néha pedig, hogy szenvedés neki a velem való idő. Hogy közömbös vagyok számára.
2011. máj. 20. 11:24
8/8 anonim válasza:
az lehet annak a jele is,hogy tetszel neki esetleg(nem biztos,de láttam már ilyet)
egyébként csak óvatosan vezesd rá és kérdezd meg tőle.
ha mondjuk kicsit több infót írtál volna ki az egészről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!