Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan szedjem ki belőle, hogy mi a baj?
"Ha vacsora közben próbálom felhozni a témát, mondja, hogy ne rontsák el a hangulatot"
Hát mond meg neki, hogy a te hangulatod már rég el van rontva, úgyhogy épp ideje megbeszélni, hogy mi a baj.
Ez egy nesze semmi kapcsolat, ahol éldegeltek egymás mellett. Szexben nincs kölcsönösség, csak olykor kivered neki, már nem kíván. Estére igyekszik programot szervezni, hogy ne keljen veled lenni.
Azt nem tudom, hogy megcsal, de ilyen körülmények között nem akarnék valakivel együtt lenni. Helyedben nem hagynám annyiban, igenis "belerondítanek" amíg nem mondja el mi a helyzet. Nem lakótársat akarok, hanem párkapcsolatot.
Meleg a srác,nyugi.
Valamiért belement egy muszáj-kapcsolatba,lehet, a világ felé mutatja...
Sok van így, de akkor nem értem, miért kell nőket szédíteni,úgyis kibukik előbb utóbb.
Nézz magadba őszintén: ha tudod az okát, akkor el fogod viselni, hogy egyáltalán nincs szex? Vagy évente párszor.
Ráadásul én azt gondolom, hogy ez a kisebbik gond. A nagyobb, hogy egyáltalán nem hajlandó megbeszélni a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!