Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna férfiként, ha több éves munkaviszony után is csak diplomás minimálbért kapnál, a nőd meg ennek a dupláját, tripláját vinné haza?
Figyelt kérdés
2022. aug. 24. 12:16
21/23 A kérdező kommentje:
20
én nagyon is értem, mi ezzel a ffiaknak a problémájuk, ez nem faxméregetés.
ebben szocializálódtak, nehéz hipp-hopp felülírni ezeket a már internalizált társadalmi elvárásokat.
2022. aug. 24. 15:34
22/23 anonim válasza:
Ettől függetlenül sajnálom, de én szánalmasnak tartom. Felnőtt ember, dolgozzon magán, és igenis tegyen azért, hogy az ilyen ostoba,, asszonynak a konyhában a helye, meg akkor vagy férfi, ha te lapátolod a lóvét" társadalmi berögződéseken képes legyen felül emelkedni. Nekünk nőknek ezerszer nehezebb dolgokkal kell megküzdenünk, főleg itt orbánisztánban, biztosan nem viselnék el egy olyan faszit magam mellett, aki tovább erősíti ezeket. Ne tőlem, a tanulmányaimtól, keresete tőle függjön az ő férfiassága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!