Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna férfiként, ha több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna férfiként, ha több éves munkaviszony után is csak diplomás minimálbért kapnál, a nőd meg ennek a dupláját, tripláját vinné haza?

Figyelt kérdés
2022. aug. 24. 12:16
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
ok
2022. aug. 24. 13:43
 12/23 anonim ***** válasza:
87%

Bocsi, hogy nőként válaszolok.

A párom is diplomás, én is. Neki még magasabb tanulmányai is vannak mint nekem, én viszont dupláját van hogy tripláját keresem az övének.

Őt ez nagyon zavarja, kevesebbnek érzi magát, pedig számtalanszor elmondtam neki, hogy ez egyáltalán nem gond, nem ez a kapcsolat lényege, végülis semmiben nem változtat a kapcsolatunkon. Viszont az érdekel, hogy azon túl, hogy "mégis én vagyok a férfi" azon kívül, milyen más okból zavar ez egy férfit, ha én párjaként sosem hoztam fel ezt a témát?

2022. aug. 24. 14:19
 13/23 A kérdező kommentje:

12

hát a társadalmi elvárások miatt, Mo. egy konzervatív, patriarchális berendezkedésű ország, ahol a hagyományosabb nemiszerep-elvárások a kormányzati retorika és a szociálpolitikai intézkedések szintjén is erőteljesen érvényesülnek.

ebben az ideológiában még mindig az az elvárás, hogy a férfi legyen az, aki a pater familias pózába belemerevedve többet visz haza...

2022. aug. 24. 14:23
 14/23 anonim ***** válasza:
41%

12 - "Viszont az érdekel, hogy azon túl, hogy "mégis én vagyok a férfi" azon kívül, milyen más okból zavar ez egy férfit, ha én párjaként sosem hoztam fel ezt a témát?"

Szerintem nem, hacsak nem arról van szó, hogy nem jöttök ki a pénzből, amit együtt kerestek. Általában ez csak egy agyament szexista gondolkodás primitív emberektől...

13 - Ez komolyan így van Mo-on? :O

2022. aug. 24. 14:36
 15/23 A kérdező kommentje:

14

hát te nem itt élsz, hogy ezt tudd, lásd szinte naponta? de igen, így van, ezt szakmám okán is állíthatom.

2022. aug. 24. 14:41
 16/23 anonim ***** válasza:
41%

"hát te nem itt élsz, hogy ezt tudd, lásd szinte naponta?"

Németországban élek. Nem tagadom az állításodat, csak meglepődtem.

2022. aug. 24. 14:44
 17/23 A kérdező kommentje:
sztem ha a német sajtót olvasod, ott időnként írnak orbánról meg a sok szarról, amit itt művel.
2022. aug. 24. 15:03
 18/23 anonim ***** válasza:
43%
Igen, csak hát nem gondolnám, hogy Orbán egy személyben kellően reprezentálja a magyar társadalmat.
2022. aug. 24. 15:05
 19/23 A kérdező kommentje:
jaj, az intézkedései...
2022. aug. 24. 15:07
 20/23 anonim ***** válasza:
Páromat pl nem zavarná, bár én most végeztem az egyetemen, úgyhogy jelenleg nem áll fenn ez a lehetőség 😀 viszont az ő baráti körében tudok ilyen esetről, ahol a női tag külföldi cégnél IT-s, baromi jól keres, a párja meg valami hotelban dolgozik asszem. És ő nyafog ezen, hogy jajj mennyire egy senkinek érzi magát a párja mellett. Nekem mondjuk ilyen felfogással tuti nem lenne a párom, nekem ez a f*szméregetés kapcsolaton belül nem hiányzik, ahol elvileg a KÖZÖS jövőnkért dolgozunk
2022. aug. 24. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!