Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm féltékeny olyan nőkre, akik a chat barátaim
évek óta?
Figyelt kérdés
Tényleg csak chat barátság van közöttünk, heti 1x telefonon is beszélgetünk, de ennyi. Külföldi chat barátok ráadásul.
Azt akarja, hogy töröljem le őket. Akikkel évek óta jó barátságban vagyok.
Ha netán szétmegyünk, nem lesznek chat barátaim se, és barátnőm se.
10. Nem szabad eldobni barátokat, ismerősöket nők miatt. Nálam a barátaim valahogy mindig "túlélik" a kapcsolataimat. Van, akit már akkor is ismertem és haverok voltunk, mielőtt az első barátnőmet megismertem. Szerintem ennél több magyarázatra nincs is szükség...
2022. aug. 24. 09:44
12/41 anonim válasza:
#8 “Mivel nem hiszek benne... valamelyik fél mindig többet akar egy idő után.”
Ha az a fél nem a te párod, akkor nincs mitől parázni :D Régebben én sem hittem benne, de a jelenlegi páromnál látom, hogy tökéletesen működhet. Persze szerintem a lányok akarnának tőle többet, mivel a barátom nagyon jól néz ki, de ha értük hagy el engem(tudom, hogy jobban nézek ki náluk), akkor én max kiröhögni fogom emiatt🤣És a megcsalás nem azon múlik, hogy vannak-e ellentétes nemű barátai. Aki meg akar csalni, úgyis megtalálja a módját, nem kellenek ehhez barátok.
2022. aug. 24. 09:46
13/41 anonim válasza:
12. Abszolút! Na ilyen egy normális kapcsolat (szerintem), amikor legalább egymáshoz van önbizalmuk a feleknek. Ennél több nem is kell, hogy működjön.
2022. aug. 24. 09:53
14/41 anonim válasza:
#13 szerintem is és nagyon örülök, hogy a párom sem toxikus, annyira nehéz ilyen kapcsolatot találni, mert a legtöbb embernek van valamiféle kattja, ami legtöbbször az önbizalomhiányból ered.
2022. aug. 24. 09:55
15/41 anonim válasza:
Nekem is oLan baratom van aki kotelezett minden másneműre hogy tiltsam le.
2022. aug. 24. 10:04
16/41 anonim válasza:
Őszinte leszek, én nem hiszek a férfi no baratsagban. Azzal nincs bajom, ha olyan társasággal megy szórakozni, ahol vannak lányok is, tehát haverok, de a férfi no barátság szerintem nem létezik. Azt meg pláne nem tudnám benyelni, hogy telefonalgat is velük. Ha valaki nyelvet akar tanulni, az menjen el nyelvtanarhoz vagy valamilyen nyelvi kurzusra, de ne kettesben levelezgessen meg dumaltok egy idegen novel olyan nyelven, amit esetleg nem is értek. Férfiakkal is tudnál beszélni gondolom, miért nem velük beszélsz?
2022. aug. 24. 10:22
17/41 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Itt most nem arra gondolok, hogy felek, hogy megcsal, hanem egyszerűen nekem ezekből az jönne le, hogy nem szeret és nem tiszteli a határaimat, tehát nincs mit keresnünk egymás mellett.
2022. aug. 24. 10:23
18/41 anonim válasza:
#17 ha az elején közlöd vele, hogy neked ezek nem férnek bele, megfogadja, hogy nem lesz ilyen de ennek ellenére mégis, az érthető, hogy zavar. De akinek mar előtted is évek óta megvoltak a barátai te meg betoppansz az életébe és el akarod tiltani tőlük, akkor szerintem téged tehet jogosan lapátra.
2022. aug. 24. 10:28
19/41 anonim válasza:
Neten beszélgetni INGYEN van, míg a különböző nyelvtanfolyamok, illetve magántanárok horribilis árakon érthetőek el. Ez az egyik. A másik, hogy sokkal jobb olyasvalakivel beszélni, aki anyanyelvi beszélője a nyelvnek, ennél jobb gyakorlás aligha van! Aki annyira toxikus, hogy ezt nem képes megérteni és csak annyit lát belőle, hogy úristen egy ellenkező neművel beszélget és komolyan képes ezen fennakadni, meg elvárná hogy a párja szakítson meg minden kapcsolatot az ellenkező nemű barátaival (akikkel ráadásul már ő előtte is jóban voltak), na arra kell minél hamarabb ráadni kabátot, aztán keressen magához hasonló betegesen féltékeny embert, így legalább a normálisakat nem mérgezik.
2022. aug. 24. 10:30
20/41 anonim válasza:
#16, de ha ez ennyire fontos neked, akkor (gondolom) erre már ki is térsz ismerkedésnél, és ha kiderül, hogy van ellenkező nemű barátja, akkor nem mélyíted el a kapcsolatot ilyen emberrel. (?)
Én pl. lány létemre világ életemben a fiúkkal jöttem ki jobban, nem lennék együtt valakivel, aki nem tiszteli az érzéseimet, és el szeretne szakítani a tök régi, tök jó barátaimtól. Ha szerettünk volna valamit egymástól, már együtt lennénk, nem véletlenül választottam a páromat a páromnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!