Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm féltékeny olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm féltékeny olyan nőkre, akik a chat barátaim évek óta?

Figyelt kérdés

Tényleg csak chat barátság van közöttünk, heti 1x telefonon is beszélgetünk, de ennyi. Külföldi chat barátok ráadásul.

Azt akarja, hogy töröljem le őket. Akikkel évek óta jó barátságban vagyok.

Ha netán szétmegyünk, nem lesznek chat barátaim se, és barátnőm se.

Szerintetek?

2022. aug. 24. 09:23
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
65%
Érdemes lenne a való világban élni.
2022. aug. 24. 09:25
 2/41 anonim ***** válasza:
59%
"Ha netán szétmegyünk" - ha már erre gondolsz, nagy a baj nálatok.
2022. aug. 24. 09:28
 3/41 A kérdező kommentje:

1, idegnyelv gyakorlásra hol találsz a való életben embert, ingyen pláne? Nem nagyon.

2, minden eshetőségre gondolni kell.. aki ilyen féltékeny egy ilyen semmilyen dologra, mi lehet vele később?

2022. aug. 24. 09:30
 4/41 anonim ***** válasza:
71%
Értelmetlenül féltékenykedik. Az én páromnak is vannak lány barátai, gimis kora óta. Ha velük akarna lenni, már összejöhettek volna előttem is. Chat barátokkal meg még csak nem is találkozgatsz. A féltékenység a barátnőd önbizalomhiányából ered.
2022. aug. 24. 09:32
 5/41 anonim ***** válasza:
78%

Adtál félreérthető jeleket velük kapcsolatban? (Akár annyi is elég lehet, ha sokkal jobb kedved lesz a velük való beszélgetés után, mintha a barátnőddel társalogtál volna. Vagy, ha többet beszélsz velük, mint a barátnőddel.)

Ha nem, akkor a barátnődnek kellene kezelnie az önértékelési problémáit. Nem szabad engedni olyan embernek, aki el szeretne szakítani a barátaidtól (és nem csak azért nem, mert egy esetleges szakítás után egyedül maradsz, hanem mert ez nem egészséges; én nagyon szeretem a párom barátait, örülök, hogy vannak mellette ilyen emberek, ahogy ő is így van az enyémekkel).

Ha adtál, akkor érdemes lehet vele ezt megbeszélni, de végső soron akkor sem szakítunk el valakit, aki fontos nekünk számára fontos emberektől, szóval...

2022. aug. 24. 09:32
 6/41 anonim ***** válasza:
90%
#3 pontosan igazad van, én egy külföldivel beszélgettem éveken keresztül nyelvtanulás céljából, az exem meg el akart tiltani tőle. Utána már a kollégáimra meg az ablakon berepült légyre is féltékenykedett. Hozzáteszem ok nélkül, sosem csaltam meg. Nem egészséges dolog az ilyen mértékű féltékenykedés.
2022. aug. 24. 09:34
 7/41 anonim ***** válasza:
86%

1. Miért, te a nődön kívül mással nem is beszélgetsz?

Kérdező, én nem ítéllek el. Sajnos k...ra az van, hogy manapság már nem lehet a holtomiglanra alapozni. Sokan ezért kerülnek utcára - párkapcsolatoznak, majd megházasodnak, közben eltávolodnak mindenkitől, majd amikor szétmennek, nincs 1 ember, aki ott lenne, hogy "figyu, nálam alhatsz, amíg munkát találsz".

Persze most sarkítok, de szerintem mindenki érti, miről beszélek. Kell, hogy az embernek legyenek barátai. Női barátai is. Mert ha kiderül, hogy a párod egy r..nc (pölö), akkor nem kell előröl kezdeni az egész szociális életet.

2022. aug. 24. 09:34
 8/41 anonim ***** válasza:
28%

Mondjuk én sem örülnék ha a páromnak fiúbarátjai lennének, nincsenek szerencsére. Mondjuk kapásból ismerkedésnél nálam ez egy fontos dolog, hogy ne legyen ellenkező nemű barátja. Mivel nem hiszek benne... valamelyik fél mindig többet akar egy idő után. De jelen esetben külföldiekről írsz, azért az más, mint egy olyan "barát" akivel eljár ide-oda.

F/26

2022. aug. 24. 09:39
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

"Ha netán szétmegyünk, nem lesznek chat barátaim se, és barátnőm se."

Lepontozhattok, de igaza van a kérdezőnek. Kapcsolat elején, amikor lilaköd van, persze megy a kisajátítás, hogy így nem beszélhetsz mással, meg úgy nem találkozhatsz xy-al... A(z ostobább) férfi persze szerelmes és benyalja ezt. Amikor pedig később a nők házsártossá válnak (igen), és te már ott tartasz, hogy lépnél tovább, akkor ott állsz egy szar fos kapcsolatban, ami mellett már nincsenek barátaid, meggyengült a szociális hálód és teljes mértékben a nőre vagy utalva.

Félreértés ne essék, férfiként ugyanezt gondolom fordított esetben is. Legyenek a nőnek is barátai, mert ha egy férfi f...sz vele, akkor van hova fordulnia.

2022. aug. 24. 09:40
 10/41 A kérdező kommentje:
És az a vicces ebben az egész sztoriban, hogy őket jóval előtte ismertem már, ha azelőtt se alakult ki semmi közöttünk, nem értem mit aggódik állandóan.
2022. aug. 24. 09:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!