Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy bár belezúgtatok valakibe (és ő is tudta volna viszonozni!), de mégis a párotok mellett maradtatok? Lelkileg-érzelmileg ezt hogy viseltétek?
39
van, kettő
40
egy noname ember nekem ne akarja megmondani, mit érzek...
Én itt a többi válaszolót kérdezném:
Ha már kialakult az adott helyzet (ami nyilván a kapcsolat fokmérője is), mi a korrekt eljárás? Csak mert itt már minden verzió fel lett sorolva, és mindenhol az a végkövetkeztetés, hogy a kérdező egy majom.
Kérdező, szerintem annyit tehetsz, hogy leülsz és elgondolkozol a házasságodon úgy, hogy a másik nőt agyban félreteszed kicsit. Nem az lenne számodra, a te jólétednek a megfelelő, ha kilépnél egy nem működő kapcsolatból attól függetlenül, hogy ott a másik vagy sem? Szerintem az már eleve parás, hogy tudjátok egymásról a harmadikkal, hogy szeretitek egymást, ez már valóban titkolózással induló "kapcsolat". A legjobb az lenne szerintem, ha behúznád a féket, elválnál, aztán randizgatnál a másik nővel, hogy lásd, hogy egyáltalán működtök-e együtt, nem egyből egy újabb "házassággal" kezdenél. Azt már fel sem hozom, hogy nyitott lehetnél más nőkre is. Az egyetlen, ami fix ebben a helyzetben, hogy sz.r a kapcsolatod.
42
én egy promiszkuis faxi vok, aki randizgatna akarna más nőkkel, így többes számban.
elég világosan leírtam, h. a szívem kihez húz.
minek keresnék mást, ha egyszer elválnék?
attól nem kell félni, h. fejest ugranék egy újabb házasságba, mert ő nem házasságpárti, nem akar feleség lenni, és sztem sem a papír a lényeg.
ha most nem lennék házas, én is könnyebben mozdulnék.
43
te annyira gáz vagy az eddigi kommentjeid alapján, h. innentől kezdve válaszolni sem fogok neked!
Helyesen így írjuk: narci (nem nárci)
Gondoltam szólok, hogy bár nem is tudod helyesen leírni, mégis ezzel minősítesz egy vadidegen embert, akit nem is ismersz. Tudod, hogy ezt csak egy erre kiképzett szakember teheti meg?
Igen, most ebben vagyok.
Csak mi egy ideje nyitott kapcsolatban vagyunk, igy meg tudom elni. Ez az elso ilyesmi alkalom amugy. Es imadom a paromat erte:) A masik srac amugy sem parkapcsolat-alapanyag szamomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!