Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy bár belezúgtatok valakibe (és ő is tudta volna viszonozni!), de mégis a párotok mellett maradtatok? Lelkileg-érzelmileg ezt hogy viseltétek?
21
sztem is hülyeségeket írsz.
én szeretem őt, és ő tudja, mármint a másik nő.
milyen korrektségről beszélsz?
Anyám borogass.
Akkor utalok a cégvezetőre vissza aki elhajt minden nyomulo kisp.csát.
A sok kispicsa szemében ő egy korrekt ferfi aki korrekt a feleségével.
Érthető már?
Amelyik cégvezető meg félrejár. Az a kisp.csák szemében egy inkorrekt férfi.
23 en nem sz.rnám le hogy olyan pasim van aki miattam otthagy vsapot papot. Benem lenne a félsz hogy nem egyedulálloval jottem ossze aki lezárt egy kapcsolatot tulvan rajta es tiszta lappal van.
De ez csak en vagyok hogy ezzel is foglalkozom. Amikor ugy lesegetnek engem a párjuk mellől pasik ugy nem valami nagyemberek a szememben.
nem érdekel a cégvezetőd.
a miénk egy másik sztori...
25
nyilván ha köztünk bármi történne, előtte elválnék.
és igen, egy bizonyos kor felett már mindenki tartozik vkihez, viszonylag ritka, h. egy középkorú ffi facér.
26 gondoltam igy megérted. A kortektségrol irtam nem a cegvezego volt a lényeg benne.
Hanem kit hívunk Férfinak.csak az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!