Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jártatok már úgy, hogy bár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már úgy, hogy bár belezúgtatok valakibe (és ő is tudta volna viszonozni!), de mégis a párotok mellett maradtatok? Lelkileg-érzelmileg ezt hogy viseltétek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 18:37
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
19 artol irtam ha elutasitaná a 3.felet akkor a 3.fél latna egy korrekt ffit aki hű az asszonyhoz otthon!
2022. aug. 21. 20:30
 22/48 A kérdező kommentje:

21

sztem is hülyeségeket írsz.

én szeretem őt, és ő tudja, mármint a másik nő.

milyen korrektségről beszélsz?

2022. aug. 21. 20:32
 23/48 A kérdező kommentje:
és amúgy szted nem pont leszarja a korrektséget?! szted neki erről ez marad meg? hiszen szeret és most szenved.
2022. aug. 21. 20:32
 24/48 anonim ***** válasza:

Anyám borogass.

Akkor utalok a cégvezetőre vissza aki elhajt minden nyomulo kisp.csát.

A sok kispicsa szemében ő egy korrekt ferfi aki korrekt a feleségével.

Érthető már?

Amelyik cégvezető meg félrejár. Az a kisp.csák szemében egy inkorrekt férfi.

2022. aug. 21. 20:33
 25/48 anonim ***** válasza:

23 en nem sz.rnám le hogy olyan pasim van aki miattam otthagy vsapot papot. Benem lenne a félsz hogy nem egyedulálloval jottem ossze aki lezárt egy kapcsolatot tulvan rajta es tiszta lappal van.

De ez csak en vagyok hogy ezzel is foglalkozom. Amikor ugy lesegetnek engem a párjuk mellől pasik ugy nem valami nagyemberek a szememben.

2022. aug. 21. 20:35
 26/48 A kérdező kommentje:

nem érdekel a cégvezetőd.

a miénk egy másik sztori...

2022. aug. 21. 20:36
 27/48 anonim ***** válasza:
Sőt.nekem az ilyenek senkihaziak. De ismétlem ez csak en vagyok.
2022. aug. 21. 20:37
 28/48 A kérdező kommentje:

25

nyilván ha köztünk bármi történne, előtte elválnék.

és igen, egy bizonyos kor felett már mindenki tartozik vkihez, viszonylag ritka, h. egy középkorú ffi facér.

2022. aug. 21. 20:37
 29/48 anonim ***** válasza:

26 gondoltam igy megérted. A kortektségrol irtam nem a cegvezego volt a lényeg benne.

Hanem kit hívunk Férfinak.csak az.

2022. aug. 21. 20:38
 30/48 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, egy igazi drámahercegnő vagy. Én páros lábbal rúgnám ki a férjemet, ha kiderülne, hogy irántam csak szánalmat és sajnálatot érez, a másik iránt pedig őszinte szerelmet. Valójaban te használod az "asszonyt", mert félsz, hogy a másikkal nem jön össze úgy a dolog és nem akarsz egyedül megöregedni.
2022. aug. 21. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!