Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy bár belezúgtatok valakibe (és ő is tudta volna viszonozni!), de mégis a párotok mellett maradtatok? Lelkileg-érzelmileg ezt hogy viseltétek?
Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 18:37
31/48 A kérdező kommentje:
30
te már csak tudod...
a "másik" szeret, ezt tudom, mondta... nem szánalomból vagyok vele, hanem a körülmények kényszeréből, van különbség.
2022. aug. 21. 21:00
32/48 anonim válasza:
Aha, persze. Amúgy miért nem írod le, hogy mik ezek a körülmények? Ha nem éhezne és nem halna meg nélküled, akkor nincs az a körülmény, ami miatt veled maradnék.
33/48 anonim válasza:
Így a végére kezd kitisztulni a dolog, valójában te szorulsz rá, és nem fordítva...
34/48 A kérdező kommentje:
bocs, az enyém a ház, én építettem anno, enyém a kocsi, az én fizum képezi a fő bevételi forrásunk.
neki se ház, se autó, és jelenleg olyan állása sincs, amiből fenn tudná tartani magát.
mibe szorulok rá, szted?
2022. aug. 21. 21:10
35/48 anonim válasza:
Pl. érzelmileg? De ez akkor sem oké, hiába próbálod racionalizálni, hogy jól cselekszel. Nem.
36/48 A kérdező kommentje:
35
te tényleg ennyire ostoba vagy, vagy csak megjátszod? pont érzelmileg? hiszen azt pofázom, h. érzelmileg egy másik nőért vagyok oda.
2022. aug. 21. 21:16
37/48 anonim válasza:
35: az "érzelmileg" nem csak a szerelemben merül ki, hanem valami olyan érzelmi igényedet elégítheti ki, ami miatt félsz az elszakadástól. Persze mindenki más az ostoba, csak te nem.
38/48 A kérdező kommentje:
ha lenne olyan érzelmi igényem, amit csak ő tud kielégíteni, nem szerettem volna bele másba...
2022. aug. 21. 21:21
39/48 anonim válasza:
Van gyerek? Gyerekek miatt maradsz a pároddal?
40/48 anonim válasza:
A másikat mégsem szeretheted annyira, ha az "asszonyoddal" maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!