Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyi idő után feküdtetek le a barátotokkal, illetve mennyi idő után kezdtetek el pettingelni? Mindezt 16 éves korotokban. Mennyi idő a "normális" ilyen korban?
Figyelt kérdés
16 vagyok, jelenleg nincs barátom, de nagyon úgy tűnik, hogy most lesz, újra. :)
volt már egy 2 éves kapcsolatom, de az távkapcsolat volt, ott 9 hónapra húzódott el az egész, a nem túl gyakori találkák miatt meg ilyesmik.
a fiú, akivel kavargatunk, 19 éves, már ő sem szűz.
tudom, ez egyénfüggő, de mégis mennyi a "normális" idő pettingre, ill. a szexre? ti mennyi idő után pettingeltetek, szexeltetek?
köszi a válaszokat!
16/L
2010. szept. 23. 20:52
11/13 anonim válasza:
Mi a párommal kb. 1 hónap után kezdtünk pettingelni, és úgy 4-5 hónap után feküdtem le vele először, azóta is együtt vagyunk most már egy éve. De pl. az exemmel 1.5 évig voltam együtt, és ő soha nem akart szexelni, csak pettingelni... Mindig ilyenekkel jött, hogy most nincs kedve, nem áll stb... Szóval szerintem nincs időhöz kötve, ki mikor kezdi:) 17/L
12/13 anonim válasza:
Előző vagyok! Mielőtt tényleg az lenne, hogy ribanc lennék. Imádjuk egymást! Nem csak szerelemről van szó! Tiszta szívből szeretjük egymást, mint ember az embert, barátok vagyunk!!! És, higgyétek el, ez a legjobb dolog a világon! Ugyan úgy vonzódunk egymáshoz, mint a kapcsolat elején!
13/13 anonim válasza:
bárcsak ezen gondolkozhatnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!