Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyi idő után feküdtetek le a barátotokkal, illetve mennyi idő után kezdtetek el pettingelni? Mindezt 16 éves korotokban. Mennyi idő a "normális" ilyen korban?

Figyelt kérdés

16 vagyok, jelenleg nincs barátom, de nagyon úgy tűnik, hogy most lesz, újra. :)

volt már egy 2 éves kapcsolatom, de az távkapcsolat volt, ott 9 hónapra húzódott el az egész, a nem túl gyakori találkák miatt meg ilyesmik.

a fiú, akivel kavargatunk, 19 éves, már ő sem szűz.

tudom, ez egyénfüggő, de mégis mennyi a "normális" idő pettingre, ill. a szexre? ti mennyi idő után pettingeltetek, szexeltetek?

köszi a válaszokat!

16/L

2010. szept. 23. 20:52
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

légyszi kort is :)

ja és pasik is írhatnak, hasonló korú barátnőjük amikor volt.. :D

2010. szept. 23. 20:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
18 leszek novemberben..8 hónapig msneztünk,hazudtam végig,majd lebuktam egy pénteki napom..vasárnat este átjött sok-sok csók lett belőle..hétfő este itt aludt..hajnalban petting,délelőtt szex.szűz voltam,megbántam. :(
2010. szept. 23. 20:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

ez sztem nem így megy.......helyzettől függ,ha annyira nagy a vonzalom akkor talán már az első talin is lesz egy kis petting,vagy több..ez nincs időhöz szabva :) persze azis benne van hogy menynire vagy gátlásos és hogy milyen elveid vannak ( ha te úgy akarod hogy ne első talin mert az gáz, akkor rajtad múlik mi lesz.)

ha nincs meg elsőre a tüzes vonzalom akkor úgyis kialakul,és majd érzed/érzitek mikor lezs helyes :)

2010. szept. 23. 20:57
 4/13 anonim ***** válasza:
ja és 19/L
2010. szept. 23. 20:58
 5/13 A kérdező kommentje:

úgy tűnik, félreértettétek:)

ez nem távkapcsolat, a srác a szomszéd faluban lakik :)

2010. szept. 23. 21:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 16évesen volt az első komolyabb barátom, akivel két és fél évig együtt voltam. Ő is szűz volt és én is, és kb. 10 hónap után feküdtem le vele. Most 20leszek, nyilván nem első kapcsolatban ez teljesen más, most már nem várnék ennyit egy újnál, az is biztos. Ha újrakezdhetném, nem csinálnám másképp, mert semmit nem bántam meg. (20/L)
2010. szept. 23. 21:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 évesen vesztettem el a szüzességem. Nem bántam meg, sőt bár tovább vártam volna.

Szerintem bármennyit érdemes várni. Minél többet vársz annál értékesebb leszel a pasinak.

Persze te már nem vagy szűz, de nem baj. Attól még várhatsz. 16 évesen nem feltétlenül kötelező nemi életet élni, mégha ezt is sugallja a társadalom.

24/L

2010. szept. 23. 21:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én lassan 20 leszek, és lassan 4 éve vagyok együtt a barátommal,aki elvette a szüzességemet.Ha jól emlékszem 3 hét után már pettingeltünk, arra sajnos nem emlékszemhki kezdeményezte, de abban biztos vagyok h nagyon kívántam őt, és így teljesen oké volt minden,persze paráztam rendesen, hogy majd ő mi mindent szeretne velem csinálni(ha értitek), de felesleges volt, pettingeltünk csak. Ha úgy érzed h rávetnéd magad 1 pillanatbanakkor zabad a petting, előtte nem ajánlanám, mert rossz élmények keletkezhetnek. PL: ha habozol, ideges vagy, akkor nem tudsz ellazulni, nem okozhat örömöt neked, és ennek pedig kedvcsináló lenne az egyik feladata:)
2010. szept. 23. 21:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Az előző író:

Ja! És 5 hónaposak elmúltunk amikor először feküdtem le vele, aranyosan, szépen megkérdezte h késznek érzem-e rá magam:) akkormár rég készen álltam, fantáziáltam róla stb.Észre fogod veni ha készen állsz, ha a pasid valóban jó hozzád..idegeskedni előtte felesleges, mivel ő is tudja h az első lesz, nem fog elvárni tőled akrobata-mutatványt; D

2010. szept. 23. 21:39
 10/13 anonim ***** válasza:
96%

Az első barátommal fél év után feküdtem le, rá egy hónapra elhagyott.... : /

Mondhattok rám akármit, de a második "barátommal" (jelenleg már férjem) 4 éve vagyok együtt, és ha leribancoznak, ha nem! tény, hogy 3 nap után lefeküdtem vele! Együtt élünk, és építjük a 2 szobás (gyereket tervezünk 2 éven belül) kertes-családi házunkat! Szóval igazából szerintem oly mindegy, hogy az ember hány nap után fekszik le valakivel!!! Késznek érzed magad, vagy nem?! Ez a lényeg! Nem mások véleményétől függ!

2010. szept. 23. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!