Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyi idő után feküdtetek le a barátotokkal, illetve mennyi idő után kezdtetek el pettingelni? Mindezt 16 éves korotokban. Mennyi idő a "normális" ilyen korban?
16 vagyok, jelenleg nincs barátom, de nagyon úgy tűnik, hogy most lesz, újra. :)
volt már egy 2 éves kapcsolatom, de az távkapcsolat volt, ott 9 hónapra húzódott el az egész, a nem túl gyakori találkák miatt meg ilyesmik.
a fiú, akivel kavargatunk, 19 éves, már ő sem szűz.
tudom, ez egyénfüggő, de mégis mennyi a "normális" idő pettingre, ill. a szexre? ti mennyi idő után pettingeltetek, szexeltetek?
köszi a válaszokat!
16/L
légyszi kort is :)
ja és pasik is írhatnak, hasonló korú barátnőjük amikor volt.. :D
ez sztem nem így megy.......helyzettől függ,ha annyira nagy a vonzalom akkor talán már az első talin is lesz egy kis petting,vagy több..ez nincs időhöz szabva :) persze azis benne van hogy menynire vagy gátlásos és hogy milyen elveid vannak ( ha te úgy akarod hogy ne első talin mert az gáz, akkor rajtad múlik mi lesz.)
ha nincs meg elsőre a tüzes vonzalom akkor úgyis kialakul,és majd érzed/érzitek mikor lezs helyes :)
úgy tűnik, félreértettétek:)
ez nem távkapcsolat, a srác a szomszéd faluban lakik :)
Én 21 évesen vesztettem el a szüzességem. Nem bántam meg, sőt bár tovább vártam volna.
Szerintem bármennyit érdemes várni. Minél többet vársz annál értékesebb leszel a pasinak.
Persze te már nem vagy szűz, de nem baj. Attól még várhatsz. 16 évesen nem feltétlenül kötelező nemi életet élni, mégha ezt is sugallja a társadalom.
24/L
Az előző író:
Ja! És 5 hónaposak elmúltunk amikor először feküdtem le vele, aranyosan, szépen megkérdezte h késznek érzem-e rá magam:) akkormár rég készen álltam, fantáziáltam róla stb.Észre fogod veni ha készen állsz, ha a pasid valóban jó hozzád..idegeskedni előtte felesleges, mivel ő is tudja h az első lesz, nem fog elvárni tőled akrobata-mutatványt; D
Az első barátommal fél év után feküdtem le, rá egy hónapra elhagyott.... : /
Mondhattok rám akármit, de a második "barátommal" (jelenleg már férjem) 4 éve vagyok együtt, és ha leribancoznak, ha nem! tény, hogy 3 nap után lefeküdtem vele! Együtt élünk, és építjük a 2 szobás (gyereket tervezünk 2 éven belül) kertes-családi házunkat! Szóval igazából szerintem oly mindegy, hogy az ember hány nap után fekszik le valakivel!!! Késznek érzed magad, vagy nem?! Ez a lényeg! Nem mások véleményétől függ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!